Zdrowie (1060 Wątki)
W jakim wieku pierwszy raz na botoks
Data utworzenia : 2019-02-12 10:43 | Ostatni komentarz 2019-08-16 13:02
Konto usunięte
417 Odsłony
6 Komentarze
Orientuje się ktoś tutaj w jakim wieku może można udać się pierwszy raz na botoks?Zastanawiam się nad poddaniem się zabiegowi.
Sortowanie:
2019-08-16 13:02
Co ważne musi być to lekarz. Bo teraz zdaża się, że zwabieni ceną ludzie nieświadomie trafiają na botoks i wypełniacze do kosmetyczki. Kolejną rzeczą to to, co się wstrzykuje. Patrz na preparat, wg mnie liczą się obecnie trzy Botox, Azzalure i Dysport. O jednym z nich, Azzalure możesz więcej poczytać tu https://dermestetic.pl/poradnik/preparaty/azzalure-toksyna-botulinowa
Konto usunięte
2019-03-04 08:17
Moja znajoma zrobiła sobie botox pierwszy w wieku 30 lat , wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji skory , wyglądu zmarszczek , wiec najlepiej udaj się do kosmetologa w celu konsultacji na której dowiesz się wszytskwigo o Botoxie
2019-03-02 00:23
A próbowałaś już innych sposobów na zmarszczki że już chcesz iść na botoks? Dla mnie super rozwiązaniem okazał się koenzym Q10 - http://urodazone.pl/atakuj-zmarszczki-od-wewnatrz/ Bardzo poprawia wygląd skóry i sprawia że ona sie ujędrnia i zmarszczki zostają wygładzone a do tego skóra jest bardziej promienna
2019-02-15 08:28
anna nie ma sztywnej granicy, jesli chodzi o wstrzykiwanie botoksu z powódek kosmetycznych warto tez rozważyć zastrzyki z kwasu hialuronowego. Jesli chodzi o sam wiek, to Ty wyznaczasz sobie granicę. Zastrzyki z botoksu maja tez wiele fukcji leczniczych, robione są niekiedy nawet dzieciom np z MPDz w celu oslabienia czy zniesienia przykurczów, dlatego tu nie wiek a Twoje samopoczucie oraz oczywiscie wykluczenie przez lekarza dermatologii estetycznej przeciwwskazań na pierwszorzedne znaczenie :)
2019-02-12 17:15
Bardzo fajne zabiegiem jest toksyna botulinowa. Świetnie wygładza zmarszczki mimiczne. Sama byłam na zabiegu w Care Medica. I moja skóra naprawdę wygląda kilka lat młodziej, zmarszczki zniknęły.
Konto usunięte