Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zdrowie (1060 Wątki)

Depilacja laserowa ciała Gdynia

Data utworzenia : 2018-11-29 08:16 | Ostatni komentarz 2019-01-02 07:05

Konto usunięte

686 Odsłony
9 Komentarze

Polecicie jakiś gabinet? Poza tym robiłyście? Jak efekty i czy jesteście zadowolone?

2019-01-02 07:05

Nie, nie bolało.Znaczy było trochę nieprzyjemne ale nie musiałam nakładać sobie emli jak to niektózy sobie nakładaja. Dało się wytrzymac. Sam vectus jest dosc nowoczesny tak wiec nie jest to tak bolesne jak przykladowo w przypadku light sheer.

Konto usunięte

2018-12-31 13:33

Kurcze rzeczywiscie ipl to nie jest laser. Ale jestem doinformowana... Słuchaj a bolało Cię czy nie?

2018-12-31 07:31

Bo nie warto.A tym bardziej na depilację. Ipl to nie jest laser, nie wiem czy o tym nie czytałaś ale jak piszą w jakimś gabinecie że jest to laser to mijaja się z prawdą. Jest to depilacja światłem, już to sama przerobilam bo rok temu kupiłam sobie taki depilator ( lumea) ale było z tym zbyt dużo roboty bo depiloawnie trwało z 2 godziny tak wiec odprzedałam i wybralam sie na vectusa bo jako laser ten rzeczywiście jest w stanie usunąc wszystkie włoski. Tutaj masz ich stronkę https://clinicacosmetologica.pl A tutaj jest fan page na facebooku: https://www.facebook.com/clinicacosmetologicapl/

2018-12-29 18:52

Ja się zdecydowałam na epilację shr w care medica u nas w Gdyni i musze przyznać,że fajna sprawa bo to urządzenie ma nakładkę chłodzącą skórę i tak nie boli ten zabieg. Porównanie mam bo jakiś czas temu przy depilacji laserem odczuwałam straszny ból przy każdym "strzale światłem" - mam mega delikatne pachy :/ Przy tej epilacji shr ból był duzo mniejszy i w zupełnosci do zniesienia. 3 zabiegi i po włoskach a efekt trzyma się już 2 miesiąc.

2018-12-09 09:36

Może o jakichś innych rodzajach

2018-12-07 09:28

Ale temat jest o depilacji laserowej a nie o depilacji światłem. a te wszystkie depilatory w domu jakie sie kupuje to nie jest laser. Urządzenie do depilacji laserowej jeset o wiele porzadniejsze no i kosztuje o wiele wiecej niż urządzenie stosowane w depilacji domowej. Sama niestety sobie kupiłam, z tym ze philips lumeę i niestety ale nie byłam z niego zadowolona :( Problem był w tym, że trwało to bardzo długo bo musiałam sobie rysować na nogach okolice w których depilowałam. Tak aby się nie poparzyć. No i nie usuwa się w taki sposób włosów na zawsze. Aktualnie mam wystawione urządzenie na allegro bo nie mam do teog cierpliwości. Ale o takiej depilacji laserowej bardzo chętnie sobie poczytam!

Konto usunięte

2018-12-06 13:38

Jakieś namiary na stronę www? No właśnie zastanawiałam się nad gruponem, ale czytałam ostatnio pewną wypowiedź dziewczyny (która nie była jednak na depilacji laserowej ale na innym zabiegu), że nie warto pomimo niskiej ceny.

2018-12-05 10:46

A nie myślałyście żeby zainwestować we własny depilator? Ja zaczęłam zabiegi u kosmetyczki ale potem z powodu różych zawirowań musiałąm przerwać i w sumie kasa tylko wyrzucona w błoto, teraz mam depilator ipl babyliss i efekty są super, robię zabiegi kiedy chcę, kasa mniejsza do wydania