Zdrowie (1066 Wątki)
Ginekolog w Warszawie
Data utworzenia : 2018-10-17 08:51 | Ostatni komentarz 2018-10-18 10:38
Konto usunięte
695 Odsłony
3 Komentarze
Szukam dobrego ginekologa do prowadzenia ciązy w Warszawie
Sortowanie:
Konto usunięte
2018-10-18 10:38
Jeśli prowadzimy ciąże, to jednak warto wybrać lekarza pracującego też w szpitalu. Takie wizyty prywatne w sytuacji gdy mamy częste kontrole mogą nas wykończyć finansowo. Ja bardzo się cieszę, że trafiłam pod opiekę lekarza w szpitalu. Na oddziale ginekologiczno-położniczym przyjmują osoby czynnie pracujące na porodówce. Zawsze jest raźniej gdy podczas porodu będziemy mieć naszego prowadzącego lub lekarza, którego znamy z widzenia. Wszystkie badania miałam za darmo i praktycznie w budynku obok. USG wykonywane przez lekarza prowadzącego lub pozostałych lekarzy ginekologów z tego właśnie szpitala. Przynajmniej nie będę miała poczucia, że jestem anonimową osobą jak już będę na oddziale. Poznałam dużo personelu, który pracuje zarówno na porodówce jak i noworodkach :) .
Konto usunięte
2018-10-18 08:03
Jeśli nie robi Ci różnicy dzielnica to polecam panią Pietrzak Bronisławę, która obecnie przyjmuje pacjentów w centrum medycznym Balumed. Jestem jej pacjentką po roku. Pamiętam,że na wizytę namówiła mnie koleżanka, której zwierzyłam się z pewnych kłopotów, z którymi nie potrafił sobie poradzić mój ówczesny lekarz. Pani Pietrzak zebrała odpowiedni wywiad, zajęła się mną bardzo troskliwie, przypisała odpowiednie leczenie i dolegliwości ustąpiły. Co ważne posiada dużą wiedzę a atmosfera na wizycie jest totalnie luźna, nie krępujesz się jak to bywa przy niektórych lekarzach... Fakt,że są to prywatne wizyty ale warto jest zapłacić. http://balumed.pl/specjalizacje/ginekolog/
Konto usunięte