Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zdrowie (1060 Wątki)

Odparzenia pod biustem

Data utworzenia : 2018-06-30 23:15 | Ostatni komentarz 2022-08-02 14:25

Ewcia88

3784 Odsłony
34 Komentarze

Od kilku dni się zamierzałam do tego watka i powiem szczerze że stale zapominalam, stale coś....teraz tak na szybkiego jestem bo czekam za herbatą ;))) Wracając do tematu - czy zdarzyło się Wam miec odparzenia pod biustem?? Ja kiedyś miałam ale to była wina akurat za dużego stanika. Spróbuję zrobić zdjęcia artykułu i Wam wrzucić to, bo będzie szybciej. Gdyby coś to dajcie znac a będę pisać gdyby coś było nieczytelne. Fajny artykuł . Polecam

2022-08-02 14:25

Anisska ja też zawsze chciałam taki lepszy biustonosz ale nigdy sobie nie kupiłam. A jak są wyprzedaże to nie ma mojego rozmiaru.

Tak szczerze mówiąc to kupuję tańsze ale jestem raczej zadowolona, czasem zdarzy się że drut wyjdzie ale wtedy nie szkoda wyrzucić.

2022-07-31 23:19

Ja dawniej kupowałam faktycznie też najtańszy Biustonosze bo szkoda mi było kasy na drogi. Kiedyś koleżanka powiedziała mi o promocji w esotiq i były takie wyprzedaże że kupiłam biustonosz który był Wart ponad dwie stówy za jakieś 70 zł. Jak zobaczyłam jaki jest Wygodny i przede wszystkim dobry jakościowo , tak zaczęłam kupować rzadziej ale faktycznie te droższe. Zawsze jak są promocje właśnie w tym sklepie po przeglądam sobie i korzystam w promocyjnych cenach. Wydaje maksymalnie 100 zł na biustonosz ale jak te tanie zawsze miałam około miesiąca a później wychodziły Druty i w ogóle rozciągały się szelki albo w obwodzie się rozciągal i był zbyt luźny, tak z tej firmy mam już ponad dwa lata i nawet nie jest oBrany bo są z tak dobrych materiałów. Nie wspomnę o tym że nie ma mowy o wychodzący ch drutach Czy rozciągającym się materiale. Ciekawa jestem ile wytrzyma ale narazie jestem mega zadowolona

2022-07-31 22:46

Tak źle tak nie dobrze ja z kolei nie mam nawet miseczki b wiec ...

Konto usunięte

2022-07-31 17:24

Zdecydowanie C nie jest małe. Dobrze kupić odpowiedni stanik, który ppdkresli biust, ale nie oszukujmy się za taki musimy zapłacić. Jednak tak jak piszesz dwarazyH warto kupować na wyprzedażach.

2022-07-31 10:27

C nie jest malym biustem. Niektore kobiety by taki chcialy;) 

Mazia biustonosze sa drogie mi zawsze szkoda kasy i przyznam ze nigdy nie mialam takiego z wyzszej polki;/ moze kiedys maz mnie zaskoczy i zrobi prezent;) 

2022-07-30 19:08

dwarazyH to taka normalna teraz cena za dobry stanik. Ja te co kupuję to płacę 190zl tzn tyle kosztują , ale staram się zawsze kupować jak są wyprzedażach 

2022-07-30 11:18

Mam c, mógłby być trochę mniejszy ale wychodzę z założenia że lepszy taki niż wcale :) Nie miałam nigdy odparzeń jednak w ciąży zaczęłam się bardzo pocić, biustonosz robił się mokry i zaczęłam stosować alantan. Bardzo polecam w okresie letnim tym bardziej, można stosować bez względu na wiek.

2022-07-29 10:15

nie zazdroszcze wam dziewczyny, piekne dni lata nad wodą bikini a dla was utrapienie z odparzeniami;( 

ja az takiego biustu nie mam wiec pewnie ten problem mnie nie dotyczy, ale pewnie bym szukała rozwiazania w innych modelach biustonoszy;/