Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zdrowie (1066 Wątki)

Delicol- efekty uboczne

Data utworzenia : 2018-06-18 22:20 | Ostatni komentarz 2018-06-22 05:44

Konto usunięte

10589 Odsłony
10 Komentarze

Dziewczyny, czy Wasze dzieci cierpiały po Delicolu? Wydaje mi się, że córce miał przynieść ulgę, a jest odwrotnie. Czy to możliwe?

Konto usunięte

2018-06-22 05:44

Ewcia, używałyśmy ciepłych pieluch i termofirka z wiśni. Czasem wydaje mi się, że ten ból jest jakby obcy, dziwny. To co u nas daje ukojenie od razu; podlurczam nóżki do brzuszka. Miałyśmy ciężką noc i właśnie w czasie tej gimnastyki córka zasypiała, niestety z momentem końca ćwiczeń - pobudka

2018-06-21 18:00

Mama_Gratki a próbowałąś ciepłe okłady na brzuszek ?? u mojej to pomagało....letnie żelazko i kilka pieluszek i tak na zmianę sobie je ogrzewać i co chwilę zmieniać, rozgrzewanie brzuszka pomaga....spróbuj, może znajdziesz ukojenie na jakiś czas chociaż dla córki.....ja zresztą jak tylko czuję że mają obie córki problemy z brzuszkami to zaraz ciepła ręka na brzuszek i rozgrzewam, starszej czasami każę przytulać podusię do brzuszka i tak spać, mi to pomagało na ostre bóle miesiączkowe w pierwszych dniach.....a więc coś jest w tych ciepłych okładach na brzuch ;)) daj znać potem co i jak u Was

Konto usunięte

2018-06-20 19:20

U nas dieta przyniosła efekty tylko na chwilę, próbuję dojść do tego co się nagle wydarzyło, ze bóle tak szybko się nasiliły

2018-06-20 09:37

U nas oczywiście też ulgę przyniosła moja dieta i eliminacja alergenu, bo okazało się, że córcia ma skazę.

Konto usunięte

2018-06-20 09:19

Już nie wiem co jest u nas bo Delicol raczej nie przynosi ulgi, espumisan również. Czy masaże i okłady? Trudno powiedzieć. Śle układanie na brzuszku jak najbardziej

2018-06-19 10:49

U nas to były ewidentnie gazy, więc poradziliśmy sobie symetykonem, Bobotic forte, masażami, okładami, podkurczaniem nóżek itd.

2018-06-19 10:38

My probowalismy tych kropli jako pierwszych,niestety efektow nie przyniosl wiec je po prostu odstawilam.

2018-06-19 08:55

My nie uzywalismy tego tylko jakieś niemiecki krople które dla mnie były mega dobre. A wcześniej mieliśmy infacol który też był dobry