Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Wózek Spacerowy,Ratunku

Data utworzenia : 2017-09-06 14:14 | Ostatni komentarz 2018-06-19 15:01

Ania-1994

1100 Odsłony
12 Komentarze

Kochani Prosze was o pomoc :((( Pękła mi spacerówka mój mały ma 8 miesiecy i jest nam potrzebny wózek nowy ;/ Macie sprawdzone wózki ???? byle mocne i nie za tysiące ;/ ;)

2018-06-19 15:01

Mam coś podobnego. Pompowane koła i dobre amortyzatory, też często chodzimy na długie spacery bardzo różnym terenie, jednak teraz szukam czegoś bardziej zwinnego, skrętnego i kompaktowego, coś jakby typowa spacerówka.

2018-06-19 13:32

Ja mam wózek z dużymi pompowanymi kołami, ja takie lubię z tego względu że my często chodzimy na spacer gdzieś po nie równym terenie, u nas za osiedlem jest taki duży plac, krzywy, zarośnięty, potem dalej łąka ale po takim terenie to zdecydowanie wózek z dużymi kołami (oczywiście skrętne) Duże pompowane kola maja niestety to do siebie że mogą się przebić ( u nas już jedna opona wymieniona) ale tak jak napisałam, zależy gdzie się chodzi. Koszt takiej opony to 14zl więc spokojnie ;-) Zależy gdzie prowadzisz wózek jak tylko po chodniku to spokojnie wystarczy taki lżejszy z małymi kółkami. Nasz jest też 2w1, ja jestem z niego bardzo zadowolona, szybko się składa, spokojnie zmieści z IE do małego bagażnika. Potem Wam napisze firmę bo nawet nie pamiętam

2018-06-19 11:29

Odświeżam wątek. Ktoś coś na temat wózków spacerowych? Przyjrzałam tu kilka wątków, ale nie znalazłam tego co szukam. Jakie macie wózki spacerowe i czy jesteście z nich zadowolone? Ja póki co ma wózek 2w1 i super sprawdza się, jest duży, stabilny i ma dobrą amortyzację, jednak z racji zbliżających się wakacji szukam czegoś co po złożeniu zajmie mało miejsca w samochodzie. Fajnie składają się wózki np. Espiro Shine czy Espiro Nano. Ma ktoś taki model. Opinie czytałam i są baaardzo różne. Dodam tylko, że mile widziany taki który można prowadzić jedną ręką. Większość modeli Espiro ma właśnie taką możliwość, gdyż ma jedna rączkę tak jak wózek 2w1.

2017-09-09 23:24

masz dwie fotki

2017-09-09 22:56

jeśli zależy Ci na czymś nie drogim polecam allegro i olx...ja obie gondole miałam z olx i powiem Wam ze super, mega zadowolona, wózki zadbane, czyste i sprawne w 100% ;) spacerówkę kupiliśmy nową ale tez szukaliśmy tańszej- kupiliśmy w zwykłym małym sklepiku w małym miasteczku - na wiosnę wyciągniemy ją dla drugiej córki dopiero ...Ania poświęć sobie wieczór i może uda Ci się znaleźć coś bardzo blisko siebie i niedrogo

2017-09-09 22:21

a szukasz lekkiej spacerówki czy czegoś większego? my z wózka 2w1 z bardzo średniej półki cenowej przeskoczyliśmy do baby joggera city mini zipp i z czystym sumieniem go mogę polecić, jeśli ktoś szuka lekkiego i składającego się do niewielkich rozmiarów wózka, a przy tym solidnego i wygodnego dla dziecka. swoje kosztuje, nie powiem, że nie (jakieś 1400zł, ale może jak się poszuka to będzie coś taniej), ale jest wart swojej ceny, nigdy nas nie zawiódł. i mimo niewielkich kół i lekkości daje radę i po śniegu i po lesie. dbamy o niego prawie jak o dziecko ;p żeby kolejnemu maluszkowi też posłużył.

2017-09-09 21:23

Ja również proponuję poszukać wózka na olx. Używany ale i będzie w dobrej cenie.

2017-09-06 22:07

Ania a szukałaś na olx ? Można znaleźć wózki dobrej firmy w niskiej cenie, może znajdziesz coś w swojej okolicy? My mamy wózek 2w1, więc przepięłam tylko spacerówkę na stelaż, nie mam doświadczenia w typowych wózkach spacerowych ;/