Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Biegunka u kp

Data utworzenia : 2017-04-13 01:23 | Ostatni komentarz 2017-04-18 19:00

P.Klecha

11934 Odsłony
19 Komentarze

Słuchajcie od wczoraj popołudniu mam biegunkę a kp . Nie wiem co robić.. Przyszło tak nagle bo rano nic mi nie było dopiero tak popołudniu mnie zlapalo. I tak do dziś. Jednak to nie taka zwykła jak przy infekcjach czy w innych. Przez cały dzień nie muszę iść do wc, ale raz popołudniu czy wieczorem tak . I wtedy dosłownie wszystko co z dnia obecnego zjadłam i zostało strawione wylatuje ze mnie. Co robić??

2017-04-18 19:00

I się wszystko wyjasnilo.. coreczce idą naraz 4 ząbki .. dwa górne i dwa dolne , stąd ta gorączką i marudny jej nastrój

2017-04-16 00:38

Kurcze nie dobrze że córka się zaraziła. Nie zapomnij o nawadnianiu córki no i podawaj jej probiotyk w czasie biegunki możesz podawać jej 7 kropelek dziennie.

2017-04-15 21:29

Dobrze ,że Tobie przeszło .A niedobrze,że córka prawdopodobnie przez to będzie musiała teraz przechodzić.Podawaj jej probiotyk.

2017-04-15 21:16

Mi przeszło.. Ale chyba zarazilam córkę

2017-04-14 23:47

Pewnie dopadł Cię wirus, ale o córkę nie martw się i karm ją jak zwykle. Swoim mlekiem dostarczasz jej cenne przeciwciala, które w razie choroby bronią organizm. Domyślam się że Cię boli bo to strasznie męczy czlowieka. Nie zapominaj o nawodnieniu organizmu, w czasie biegunki jest to konieczne. Jagody sama przetestowalam i są bardzo skuteczne, jak masz mrożone to jak najbardziej.

2017-04-13 22:45

Ok. Niech organizm się oczyści z tego wirusa.. Ale kurczę byle szybko bo jestem już tak mega podrazniona że mnie wszystko już boli

2017-04-13 22:40

Ja bym odradzala smectę. Mojej teściowej kiedyś lekarz powiedział, żeby nie stosował tego "stopera", bo chodzi o to, żeby się organizm oczyścił z tego wirusa. Tylko dużo pić trzeba

2017-04-13 21:53

Nie powinnaś się martwić i karm piersią dalej. Nie zapominaj o piciu dużej ilości wody najlepiej co pół godzinki chociaż łyczek, żeby się nie odwodnić. No i możesz pić elektrolity i probiotyk i możesz robić sobie też herbatę z jagód ale jagody kup albo w aptece albo w sklepie zielarskim (żeby to nie była herbata ekspresowa bo ona nic nie da). Tą herbatę poleciła mi położna. Jeśli jest to jakiś wirus to karmiąc piersią przekazujesz dziecku przeciwciała. które Twój organizm wytworzył do walki z chorobą i jest większa szansa, że maluch się nie zarazie od Ciebie.