Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Otarcia po stosunku

Data utworzenia : 2016-12-27 21:47 | Ostatni komentarz 2017-01-04 16:46

JustaMama

3295 Odsłony
54 Komentarze

Nie znalazłam podobnego wątku a jestem ciekawa czy któraś z mam miała lub ma podobny problem i może coś poradzi. Otóż mam okropny problem z otarciamg a wręcz peknieciami i ramkami po stosunku. Problem był zawsze tzn zawsze były otarcia ale po porodzie jest jakby gorzej kompletny brak śluzu. Dodam że od porodu minęło dużo czasu 20miesięcy i nie karmie piersią. Czy któraś z mam miała podobny problem /może coś poradzić???

2017-01-04 16:46

To Justyna zrób sobie te badania o których mówimy z Natka na początek jeśli coś wyjdzie wtedy będziesz musiała jednak zrobić usg.

2017-01-03 14:27

Na usg narazie nie mam szans bo to większy koszt a ja bez ubezpieczenia obecnie

2017-01-03 14:23

A ja radze zrobic TSH, FT3 i FT4 razem. Czasem jest tak ze z TSH nie wychodzi nic a z innymi hormonami moze cos sie dziac. Dlatego ja po swoich doswiadczeniach zawsze mowie zeby robic juz kompleksowo. DOdatkowo fajnie by bylo jakby ktos zrobic Ci usg tarczycy

2017-01-02 21:41

Justyna ja jak miałam podejrzenie problemów z tarczycą robiłam badanie TSH i jeśli z niego by coś wyszło wtedy miałabym zrobić FT4 i FT3. Jednak u mnie nic nie wyszło w TSH więc tych pozostałych nie robiłam. Możesz je zrobić sobie prywatnie i będziesz wiedziała czy z tarczycą masz problem czy nie,

2017-01-02 17:47

No właśnie chyba zrobię badania bo ja też jestem ciągle zmęczona śpiąca i nie w humorze. Mam bardzo obniżone nastroje a dodatkowo potrafię przysnac na siedzący na kanapie w 5sekund w środku dnia. Do tego miękkie lamliwe paznokcie i brak ale to całkowity brak utraty wagi mimo regularnych treningów i ograniczeń w jedzeniu.

2017-01-02 17:33

Justyna ciągle zmeczenie, wiecznie zimno, mega sucha skóra, lampliwe paznokcie i wypadające wlosy garsciami. teraz juz tylko zostalo mi permanentne zmeczenie :D ale idzie sie do tego przyzywczaic :D

2017-01-02 11:05

Kasia ma rację, nie ma 100% pewności i zaczynam myśleć i się stresować, bo po cc lepiej trochę z ciążą odczekać. Nie planujemy już dzidziuśka nr 3, chociaż zawsze chcieliśmy mieć trójkę, ale juz latka nie te. No chyba, że przydarzy się niespodzianka.

2017-01-01 21:53

Justyna fakt tabletki zatrzymują owulację ale Michalina pisała o stosunku przerywanym i metodzie kalendarzyka. Tak na prawdę nie ma metody, która na 100% będzie skuteczna. Każda jest zawodna i jedne bardziej drugie mniej. A wiecie co komu pisane...