Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Zdrada w małżeństwie

Data utworzenia : 2016-10-10 05:36 | Ostatni komentarz 2016-12-12 16:21

Iwona.Bednarek

5185 Odsłony
100 Komentarze

Chciałabym bym poznac wasza opinie na temat zdrady. W styczniu minie trzy lata jak jesteśmy po ślubie .....no i w styczniu w urodziny naszego Kubusia minie rok jak mąż mnie zdradził że swoją byłą... Wciąż jesteśmy razem... Staram się wybaczyć zapomnieć ale.... Wciąż przed oczami mam fakt że skoro raz zdradził to może zrobić to po raz kolejny....Między nami jest dużo spięć...wkurza mnie to że mój mąż nie chce spędzać czasu ani że mną ani z naszym synem... Zresztą od zawsze tak było... Zastanawiam się co zrobić żeby coś się zmieniło w moim życiu . Próby rozmowy zdaly się na niczym... Rozwód jest dla mnie ostatecznością ale nie ukrywam za coraz częściej o nim myślę....

2016-12-12 16:21

Super i tak trzeba! Jak to wczoraj powiedziala do mnie polozna: prosze o troszeczke zdrowego egoizmu dla siebie. Kobieta jest bardzo wazna i musi dbac o sibie, bo my dbamy o wszystkich dookola, zapominajac czesto o sobie i swoich potrzebach. A tak naprawde too my jestesmy najwazniejsze :)

2016-12-12 09:06

Iwona, gratuluję odwagi i tego, że wreszcie coś się zmienia - a właściwie Ty to zmieniasz. Mam nadzieję, że ta poprawa będzie skuteczna i długotrwała. Brawo dla Ciebie za podjęcie działań i odważne kroki. Super, że robisz prawko,to Cię uniezależni od pomocy innych :) Trzymam za Was kciuki, za Ciebie i Kubę i za to, że mąż zmądrzeje na dłużej. Wszystkiego dobrego! :)

2016-12-12 00:02

Iwona i czas najwyzszy zacząć myśleć o sobie! Prawo jazdy zawsze warto mieć. :) Teraz to już mąż musi zrobić wszystko, żebyś zaczęła mu ufać to on musi pokazać, że warto. Ty się jednak nie spiesz tylko zaufaj jeśli będzie tego warty i pamiętaj myśl o sobie i Kubusiu. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko :) Trzymam kciuki.

2016-12-11 21:46

Prawidłowo Iwona , niech mąż poczuje co ma do stracenia i doceni ciebie , macie przecież synka który zasluguje żeby tata poświecal mu jak najwiecej czasu :)

2016-12-11 20:44

No tylko ze u mnie doszło juz do tego ze go spakowalam. Wreczylam wydrukowany pozew rozwodowy i alimenty.. i dalam wybor albo się cos zmieni albo to definitywny koniec. Poki co wrocil do swojej matki... niechetnie ale nie mial wyjscia... zaczal sie starac. Zajmowac kuba... ale... ja mu nie ufam na chwile obecna wogole .. aaa i najważniejsze...ZACZELAM MYSLEC O SOBIE I ROBIE PRAWKO...

2016-12-11 20:39

Terapie wstrzasowe zawsze dobrze dzialają na mezczyzn. Oni myslą ze jak cos/kogos mają to juz nic wiecej nie trzeba robic. A tuu szok...jednak mozna wszystko stracic. Kiedy to do nich dociera, wtedy zaczynają właczac im sie komórki myslowe :)

2016-12-11 00:56

Iwona teraz to już od męża zależy czy będzie się starał i mu zależy na Was. Ja trzymam kciuki i wierzę, że wszystko się ułoży.

2016-12-10 00:27

To jednak rozstaliscie się? Może taka terapia wstrzasowa do niego dotrze, zrozumie co może stracić. Kubuś pewnie szczęśliwy. Życzę Wam, aby się wszystko ułożyło.