Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Linia NEGRA (linia życia) - dziewczyny, jak długo??

Data utworzenia : 2015-12-18 17:06 | Ostatni komentarz 2016-10-18 08:25

natalii_88

1157 Odsłony
7 Komentarze

Jeśli, gdzieś jest taki wątek to bardzo proszę o link. Nie znalazłam w wyszukiwarce. Jestem blisko 7 miesięcy po porodzie, a krecha, jak była tak jest... Niemal, że aż od mostka, a kończy się wiadomo gdzie... Jest bardzo wiodoczna... Wiadomo w ciąży, jest fajna, taki symbol ale teraz... Czy, któraś z Was tak miała, jest jakiś maksymalny czas...

2016-10-18 08:25

Synek będzie miał zaraz pół roku,a ja tez nadal mam ta linie , ale nie powiem zaczyna znikać powoli, właśnie przed chwilą zwróciłam na to uwagę że już nie jest tak widoczna :)

2016-10-17 20:16

Ja dopiero zauważyłam ponad tydzien temu, że taka kreska mi się robi. Znaczy moj partner zauważył bo zaczyna sie wiadomo gdzie i na razie jest do pepka. Bylam zdziwiona bo mam naturalne jasne wlosy i nic nie zapowiadało jej. Kiedy u Was sie pokazały całkowicie? U mnie połowa 7 miesiąca ;)

2016-09-04 10:46

Ja po około pół roku spostrzegłam, że blednie. A ostatnio zdziwiona zauważyłam, że jej nie ma

2015-12-19 11:10

Ja, nadal mam i coś końca nie widać... Nie wiem, od czego to zależy.... Patrycja, Masz naturalnie jasne włosy? Chyba sekret w tym tkwi... Też chyba jakieś hormony wchodzą w grę... Mnie po pierwszej ciąży przyplątała się niedoczynność tarczycy, ale nie mam pojęcia, czy ma to związek... Zdjęcie z dzisiaj, dziecko jest z 22 maja tego roku... Wiem, że na wybieg nie pójdę bo warunków brak... Ale jednak niezbyt pięknie to wygląda...

2015-12-19 00:04

Okeyyy... ;) tyle czasu po porodzie, ja w ogóle jej nie miałam :)

2015-12-18 22:47

Bardzo dziękuję.. bo już szału można dostać... niby pojawia się bardziej intensywna adekwatnie do poziomu 'ciemności'kobiety... ja aż tak ciemnych włosów nie mam ale jednak... pięknie to się komponuje z blizną po CC, taki odwrócony krzyż ..

2015-12-18 21:15

http://lovi.pl/pl/forum/1/2325/8 tutaj masz podobny watek , dziewczyny wypowiadają się kiedy im linia zniknęła. Mam nadziej ,że pomogłam.Ja takiej lini nie miałam więc bardziej nie umiem pomóc.