Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Mikrodermabrazja czy inne metody pozbycia sie rozstepow?

Data utworzenia : 2015-02-07 01:23 | Ostatni komentarz 2018-02-14 23:19

SylaArt

2164 Odsłony
6 Komentarze

Co myslicie o mikrodermabrazji na twarz oraz na rozstepy?? Ktos stosowal ? Pomoglo? Jezeli nie to co jest dobre na zmniejszenie rozstepow?

2018-02-14 23:19

Chyba nie ma nikogo takiego. Ale takie zabiegi jednej pomoga, drugiej mniej. Podobnie jak z depilacja laserowa niektóre dziewczyny potrzebują 5razy powtorzen a niektóre tylko 3razy, a jeśli chodzi o rozstępy to kremami moze można złagodzić ale nie mozna ich sie pozbyc niestety. . wszytko zalezy tez od genetyki...i natury niestety;-)

2018-02-12 21:29

Powrócę do wątku. Miał ktoś robioną mikrodermabrazję na twarz?

2015-03-05 15:48

Zacznijmy od tego ze urzadzenie jest bardzo drogie. Bo kosztuje ok 1000 zl z dwoma szczoteczkami... Nie wiem czy pomaga... Wiec w tej kwesti nie pomoge ale watpie zeby pomoglo na rozstepy. Na to akurat moga pomoc tylko kremy i olejki albo nic...

2015-02-08 20:57

jesli chodzi o rozstepy to tutaj ejst sporo wątków na ten temat http://lovi.pl/pl/szukaj/rozstepy/1/0 ale na twarz mikrodermabrazji nie polecam, chyba ze masz w zamiarze chodzić na ten zabieg systematycznie i przez długi orkes czasu.

2015-02-07 21:55

To mowisz zeby wogole nie zaczynac... a ciekawe jak na rozstepy czy daje rade. Ja probowalam roznych kremow ale nic nie pomaga

2015-02-07 17:34

ja stosowałam na twarz i to regularnie kilkanaście zabiegów i żadnych efektów poprawiajacych moją cerę nie widzę. Myślę, że trzeba by było chodzić na tego typu zabiegi cały czas. Na rozstepy nie próbowałam. Ale bynajmniej na twarzy po zakonczeniu tych kilkunastu zabiegów teraz jak juz na nie nie chodze skóra wręcz jest w jeszcze gorszym stanie, jak już się zacznie to trzeba regularnie chyba do konca zycia na tego typu zabiegi chodzić więc ja osobiście nie polecam!