Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

KONKURS <br > Moje Maleństwo – mój najpiękniejszy prezent od życia

Data utworzenia : 2014-12-10 10:00 | Ostatni komentarz 2014-12-21 08:52

Redakcja LOVI

3234 Odsłony
13 Komentarze

Czekacie na Maleństwo lub niedawno zostaliście rodzicami? Nie możecie się nadziwić swojemu szczęściu? Weźcie udział w konkursie i podzielcie się radością związaną z tym najpiękniejszym prezentem od życia, jakim jest Wasze dziecko.

2014-12-21 08:52

Moje dwa urwisy: duży brązowy zajączek i mała polna mysz niewątpliwie uczyniły mnie LEPSZĄ . Stałam się SILNA i bardziej ODPOWIEDZIALNA-nie boję się codziennych wyzwań ,które kiedyś mnie przerażały i pod ciężarem których uginałam się .Teraz szybko rozwiązuję problemy i podejmuję DOBRE DECYZJE. JESTEM KOCHANA I KOCHAM jak nigdy w życiu. Karmię moje pociechy miłością w każdej chwili. PEWNOŚĆ SIEBIE pozwala zmierzyć się z niemożliwymi przeciwnościami losu. Stałam się silniejsza, odważniejsza i bardziej wytrzymała niż kiedykolwiek. Wygląd zewnętrzny i moje egoistyczne pragnienia zostały odsunięte plan na dalszy. Nie marnuję już pieniędzy na kolejną- 124 parę butów, które potem wkładałam raz lub nigdy. Moją uwagę poświęcam dzieciom. Nie mogę pozwolić by były głodne, przeziębione, uderzyły się w głowę, zakrztusiły się, czy zmarzły. Te wszystkie zmartwienia dodają mi MOTYWACJI. Stałam się CZUJNA i NADOPIEKUŃCZA . Chronię moje maleństwa i daję im poczucie bezpieczeństwa w dzień i w nocy. Kiedyś nieśmiała i pełna rezerwy teraz DUMNIE I PRZEBOJOWO idę przez życie.Aga

2014-12-20 13:25

Mam już dwójkę wspaniałych dzieci nie ma większego szczęścia niż one każdego dnia wnoszà do życia coś nowego bez nich źycie małżeńskie było by nudne i nastawione na egoizm dzieci wymagają od nas wielkiej miłości i są bardzo otwarte w swoich uczuciach teraz dołączy do nas jeszcze jedno maleństwo wszyscy bardzo się cieszymy a tym razem nasze 10 letnie dzieci też przeżywają ten chód narodzin i wszyscy oczekujemy maluszka z wielką niecierpliwością. Pozdrawiam Kasia

2014-12-19 17:01

mam juz córeczkę 9lat nie było takich fajnych produktów kiedys jak teraz jestem spełniona matka teraz w styczniu 2015 bede miała synka bede najszcześliwsza kobieta na ziemi Pozdrowienia

2014-12-15 15:16

Ja całą wyprawkę LOVI posiadam, więc ja życzę wszystkim powodzenia: ))

2014-12-15 10:30

Dziewczyny prosimy o umieszczanie zgłoszeń w wątku do tego przeznaczonym - http://www.lovi.pl/pl/forum/14/3960/1 Przypominamy, że zgodnie z regulaminem prace umieszczone gdzie indziej nie biorą udziału w konkursie. http://lovi.pl/lib/upload/files/REGULAMIN_Moje_Male%C5%84stwo.pdf

2014-12-14 17:04

Te 2 cudowne kreski na teście były największą radością jak mnie spotkała w życiu. od 3 lat z mężom staramy się o maleństwo i wreszcie jest upragnione,wymarzone , cudowne. To małe ziarenko które we mnie rośnie daje mi tyle szczęścia ile nie zaznałam przez 28 lat mojego życia. Nasza miłość z mężem pogłębiła się. Dzięki temu maleństwo wiem że muszę być silna, odpowiedzialna . Z radością czekamy na dzień przyjścia na świat najwspanialszej istoty na świecie która rozpromieni nasz świat i zaczniemy widzieć go przez różowe okulary. Już patrząc na usg kocham moje maleństwo.

2014-12-14 10:54

Ciąża była dla mnie spełnieniem marzeń - dwa lata czekaliśmy z mężem na drugą kreskę na teście ciążowym. Niestety ciągle martwiłam się o przyszłość - śmieciowa umowa, kredyt mieszkaniowy, małe miasto z wielkim bezrobociem... Wszystko to nie pozwalało mi się cieszyć tak, jak chciałam. Jednak gdy w końcu Emilka przyszła na świat zaświeciło słońce, a ona stała się naszym promykiem nadziei. Mimo że finansowe problemy nie zniknęły i nadal martwię się o przyszłość, to wystarczy jedno spojrzenie na jej roześmianą buźkę, a wszystkie troski znikają. Dzięki naszej córce staliśmy się jeszcze bardziej szczęśliwi, a wszystko inne przestało się liczyć. Mamy dla kogo żyć, mamy dla kogo się uśmiechać, wiemy, że dzięki naszej miłości jesteśmy w stanie pokonać wszystkie przeszkody! Dziecko dało nam siłę:)

2014-12-12 20:27

Dziecko które trzymam pod sercem dało mi przez te 9 miesięcy nową siebie. Na nowo musiałam nauczyć się żyć ponieważ musiałam zacząć mówić My a nie Ja, przez te miesiące uświadamiać sobie że teraz nie będę tylko żoną ale i matką. Cudowne uczucie czuć w sobie podwójne bicie serc, i każde kopnięcie mniej badz bardziej bolesne. Ale czuje je i wiem że przypomina mi że ten mały człowieczek czuje to co ja. Termin na 16 grudnia czuję że urodzę po terminie może na święta (piękny prezent) może przed to akurat pod choinką będzie czekać na Nią prezent . Dla nas Ona będzie największym prezentem już jest! Tak strasznie czekam aż w końcu ją dotknę pocałuję przytulę zobaczę Teraz to mam tylko możliwość witania się z nią i rozmawiania przez Brzuszek. Kiedy nadajedzie ten dzień na pewno już niebawem i to będzie najpiękniejszy dzień . Dzień w którym zostaniemy rodzicami Całą ciąże nie miałam typowych zachcianek jedyną zachcianką jaką mam to wkońcu Ją zobaczyć ! Jeszcze jej nie widziałam ale już wiem że będzie najpiękniejsza bo będzie Moja !