Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Karta dużej rodziny

Data utworzenia : 2014-01-27 12:05 | Ostatni komentarz 2019-03-27 09:39

konto usunięte

5249 Odsłony
23 Komentarze

Tak dużo ostatnio się mówi o Kartach dużej rodziny, ja jestem z Łodzi i wiem że to zaczyna już funkcjonować ale jednak jest jeszcze mało miejsc gdzie to honorują a jak jest u Was? Czy któraś z Was korzysta z takiej karty. I gdzie obowiązują zniżki.

2019-03-27 09:39

Podobno w Lidlu rowniez sa znizki na warzywa owoce i produkty W5 :) 10%. Jak tylko moja Mama wroci to namowie ja, by zalozyla :)

2019-03-25 20:38

Weronika.Cz to prawda nie było o tym głośno tak jak o innych akcjach . Ja swoją mamę zabrałam od razu na początku roku by złożyła wniosek bo właśnie mówili w wydarzeniach . Ważne jest żeby przy składaniu wniosku zaznaczyć , że chce się jeszcze korzystać z opcji elektronicznej ( nie trzeba oczywiście korzystać , bo wiadomo nie każdy z rodziców posiada taki sprzet lub obsługuje :) , ale później w razie co trzeba za taka opcje płacić ) . My niestety mieszkamy w małym miasteczku i taka karte honoruje może z 9 punktów typu pizzeria , optyk , jakies ubezpieczalnie , ale również stacja i wiadomo ze zawsze cos taniej jest :)

2019-03-14 21:27

Marta-1997 tak jak już wspominałaś, od pierwszego stycznia obowiązuje dla wszystkich którzy mieli na wychowaniu kiedyś min. troje dzieci, bez wzgledu na wiek. Tylko tak szczerze gdyby nie i Internet i to że czytam takie nowinki, moja mama np by nie wiedziała że takie coś jej sie należy. To juz obowiazuje prawie 3 miesiąc, a mało kto o tym wie, jak rozmawialam z kobietami co maja 3+ dzieci zadna o tym nie słyszała, dziwne.. Takie coś powinni wszędzie ogłosić jak wchodziło w życie.

2019-03-12 13:22

Od 1 stycznia KDR również jest dostępna dla kobiet które wychowały 3 dzieci . Moi rodzice właśnie taki wniosek złożyli i otrzymali . Są zniżki w restauracjach , marketach i również na stacjach paliw. ;)

2016-06-27 17:57

U mnie w gminie tez jest karta duzej rodziny ale nie orientuje sie co sie nalezy itd bo mniw i tak sie nie nalezy.

2016-06-27 17:28

Karta Dużej Rodziny fajna rzecz. Powoli nawet te mniejsze gminy wdrażają ją w życie. Ja miałam dzięki niej super ofertę w Play przy przedłużaniu umowy, także warto ją mieć. Jak dla mnie nadal za mało supermarketów ją honoruje.

2015-01-07 11:47

Fajna ta sprawa z ta karta ale trochę szkoda ze to od 3 dzieci my często staramy się wychodzić na basen do kina do zoo itd ale mamy jedna kluseczke tylko wiec się nie lapiemy a szkoda fajnie by było jak by zrobili cos takiego ale po prostu dla rodzin z dzieckiem nie zależnie od ilości bombli W tych czasach malo która rodzinę stać na 3 i więcej dzieciaczkow

2015-01-07 10:47

W moim mieście też dużo się mówi o karcie dla rodziny która ma na utrzymaniu przynajmniej troje dzieci. Karta ta upoważnia do zniżki przy zakupie biletów do kina, biletów komunikacji miejskiej, biletu na basen natomiast często spotykam się z opiniami że zniżki dla rodziców proponowane są do sklepów ale niestety takich w których ceny nawet uwzględniając rabat z karty są bardzo wysokie. Wiem że trwały rozmowy z dużymi sklepami typu Biedronka , Tesco ale chyba na razie nic z tych rozmów nie wynika. Ja nie robię osobiście zakupów w carrefourze ponieważ mają wyższe ceny niż np tesco czy biedronka więc żadna to okazja.