Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Rodzice (620 Wątki)

Zrosty po lyzeczkowaniu.

Data utworzenia : 2018-04-04 12:25 | Ostatni komentarz 2018-04-15 14:12

E.Siwek

900 Odsłony
12 Komentarze

Witam. Czy któraś z Was miala zrosty po lyzeczkowaniu? Niestety podczas cc źle mnie wyczyscili, po 6 tygodniach na kontroli okazało się że będę musiała mieć lyzeczkowanie. I tak też się stało. Niestety do dziś 14 miesięcy po porodzie, nie mam okresu. Nie pomagają środki na wywołanie, tabletki antykoncepcyjne. Ciągle przypisują mi nowe. Mam podejrzenie zrostow po lyzeczkowaniu. Chcieliśmy się z mężem za niedługo starać o kolejną dzidzie. Niestety czytałam, że po takich zrostach sa często poronienia. Czy któraś zaszła w ciążę i wszystko było ok?

2018-04-06 21:24

Najpierw chce wyleczyć. Chcieliśmy spróbować zaplanować płeć dziecka A do tego potrzebny jest regularny okres więc jeszcze nie próbowaliśmy :)

2018-04-06 15:45

No to ten mądrze podszedł - sam nie wie dokładnie no to szpital i badamy...może to dobrze. Porobia Ci dokładne badania , usg i może coś Ci pomogą. Trzymam kciuki. Daj znać po wizycie co i jak... A o drugie już się staraliscie i Wam te zrosty przeszkodziło czy też jeszcze nie rozpoczeliscie starań. Chcesz wyleczyć najpierw.

2018-04-06 10:52

Ewcia88 próbowałam. Jedyne co to zrobił mi usg. I przepisał kolejne tabletki antykoncepcyjne. To już 6 z kolei. Więc wróciłam do poprzedniego który obiecał mi skierowanie do szpitala do Krakowa na rozszerzenie diagnostyki. I idę w poniedziałek na wizytę.

2018-04-05 12:33

O jejciu. Współczuję . Nie słyszałam niestety by ktoś miał coś takiego w moim otoczeniu by Cię podarować wiedza w tym kierunku. A probowalas zmienić ginekologa? Może inny poradzi coś lepszego ? Warto spróbować...