Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2331 Wątki)

Poród w Gdańsku - gdzie polecacie?

Data utworzenia : 2017-07-11 13:35 | Ostatni komentarz 2023-03-09 11:56

J.Kowalczyk

916 Odsłony
5 Komentarze

Cześć Dziewczyny! Czy są wśród nas Mamy z Gdańska? Ja od niedawna mieszkam w Gdańsku, za 6 tygodni z Mężem przywitamy na świecie nasza córeczkę. Z opinii jakie dotychczas słyszałam, wiele osób poleca szpital na gdańskiej Zaspie. Czy macie jakieś doświadczenia z tym szpitalem? Czy może polecacie szpital na Klinicznej? Będę wdzięczna za każdą opinię :)

2023-03-09 11:56

ja nie pomogę bo j=nie jestem z Gdańska 

2023-03-06 22:26

Niestety nie jestem w stanie pomóc ale może w internecie są opinie na temat danego przedszkola . Ewentualnie możesz podjechać pod przedszkole i popytać rodziców jakie mają o nim zdanie. Mnie ojciec dziecka którego chciał zapisać do zlobka spytał się o opinię na temat placowki tak dla pewności. Może warto spróbować  ;)

2023-03-06 15:55

Warto zapoznać się ze stroną rodzicpoludzku.pl znajduje się tam ranking szpitali z oddziałami położniczym z całej Polski, a przede wszystkim ranking jest tworzony na podstawie opinii rodzących tam kobiet :) 

Każde województwo ma swoją listę, więc dla każdego coś się znajdzie:)

2023-03-06 10:33

Ja niestety nie jestem z Twoich okolic więc nie pomogę, myślę że warto zapytać kogoś właśnie z okolicy lub sąsiedztwa.

2023-03-06 09:20

Hej dziewczyny szukam przedszkola dla swojego malucha, mieszkam na nowej Letnicy i zastanawiam się nad powstającą tam placówką, czy ktoś słyszał o niej lub czy też zastanawia się nad zapisaniem tam dziecka? :)

Przedszkole i Żłobek Norlandia Gdańsk Letnica | Norlandia Przedszkola