Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2329 Wątki)

Kobietki ze Śląska - jaki szpital polecacie

Data utworzenia : 2016-08-04 22:23 | Ostatni komentarz 2016-08-06 09:46

Sylwia .Cichon

1153 Odsłony
4 Komentarze

Kochane spróbujmy zrobić taki ranking najlepszych porodowek na Śląsku. Jaki szpital jest u Was na pierwszym miejscu i dlaczego? Ja z czystym sercem polecam Śląski Instytut Matki i Noworodka w Chorzowie. Dla mnie bomba. Wspaniały personel, widać że wykwalifikowani. Każda położna była dla mnie miła i pomocna. Lekarze także konkretni i wporzadku. Bardzo o mnie dbali i dogadali jeszcze jak byłam w ciąży ( bo tydzień przed terminem już byłam w szpitalu z powodu komplikacji). Choć bardzo się starali żebym urodziła naturalnie, niestety się nie udało bo nie miałam skurczy, a jak juz były wywołane to rozwarcia nie było. Poród cc przebiegł sprawnie i szczęśliwie. Dbali o mojego synka i zrobili wszystkie niezbędne badania. Fachowa opieka i o wszystko mogłam zapytać. Polecam :-)

2016-08-06 09:46

to prawda pani Joanna prze sympatyczna kobieta :) wiele się tam nauczyłam :) mój mąż zresztą też więc ja polecam i szkołę i ten szpital :)

2016-08-05 23:54

Ja niestety nie te rejony :P

2016-08-04 23:00

To prawda, słyszałam właśnie, że kiedyś nie cieszył się dobrymi opiniami. No ocieplili swój wizerunek i promowali się też tymi znieczuleniami i w ogóle. A szkole rodzenia mają super na czele z Panią Joasia :-)

2016-08-04 22:45

Ja też tam rodziłam i jestem zadowolona, kiedyś ten szpital nie cieszył się dobrą reputacją, od ok 2014 roku zaczęli dbać o wizerunek założyli szkołę rodzenia, robili darmowe usg 3di 4d na które się załapałam w pierwszej ciąży, wyremontowali porodówkę no i najważniejsze wprowadzili DZIAŁ ANESTEZJOLOGICZNY i kobiety rodzące mogą skorzystać prawie w każdej chwili ze znieczulenia z tego co wiem kobiety tam do tego szpitala walą drzwiami i oknami :)