Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2329 Wątki)

Macmiror 500

Data utworzenia : 2016-07-31 21:01 | Ostatni komentarz 2016-08-02 10:24

Pamela.Mokra

23275 Odsłony
10 Komentarze

Czy ktoras z Was sposowala moze ten lek przeciwbakteryjny Macmiror 500 complex.? Po zastosowaniu bylam cala zalana tym lekiem na kolor zolty? Czy to znaczy ze dobrze sie wchlania i czy tak ma byc?

2016-08-02 10:24

Mi tak zawsze mowiono z luteina dopochwowa ze jezeli wyplywa to organizm pobiera tyle ile trzeba a reszte wydala w postaci wlasnie tych "wyciekow". Mi ten lek to jeszcze dzisiaj 3 dzień i dalej po trochu cos wycieka. Zapytam się mojego lekarza moze o inny bo ten jest tragiczny.

2016-08-02 07:19

gudrun, to ja myślałam zawsze, że jak piecze tzn. że jest podrażnienie i lek działa.. Tak samo jeśli chodzi o wypłynięcie, to mam taką teorię, że jak jest co leczyć to go wypływa mniej.

2016-08-01 16:18

Mi to cala wkladka przeciekla . dobrze ze poscieli nie ubrudzilam.

2016-08-01 16:00

Mimo ,że aplikowałam go na noc to rano miałam wrażenie ,że wszystko wyleciało i pobrudziło mi bieliznę.

2016-08-01 10:23

No to dobrze bo juz myslalam ze cos nie tak:) a na ulotce nic nie jest wspomniane....

2016-08-01 09:52

Ja stosowałam dwukrotnie w tej ciąży, za każdym razem na noc aplikowałam, a jak tylko wstawałam, to zawsze sporo żółtej mazi wypływało. Ale pomagał mi na infekcje. Miałam na 8 dni za każdym razem przepisane. Ten przynajmniej nie piecze jak wypływa... Bo teraz ma co tydzień gynofemidazol i jak jest infekcja to ok, a jak już profilaktycznie, to piecze jak wypływa.

2016-07-31 21:52

Stosowałam go tylko przez jedną kurację i zawsze na noc. Faktycznie rano nie zawsze, ale dość często większość wypływa. Na pewno plus za kształt, bo są dość łatwe w aplikacji, ja np. nie lubię gynalginu, bo w aplikacji najdelikatniejszy ani najłatwiejszy nie jest, przynajmniej dla mnie .

2016-07-31 21:33

Nie ja musze ja zazywac ze wzgledu na ten krazek.. Raz na tydzień zeby wlasnie nic sie nie przyplatalo. Po zaaplikowaniu poszlam spac na 3 godz w poludnie a jak wstalam to praktycznie wylecialo ze mnie duzo zoltej mazi.... I teraz na wkladce tez mam zolte plamy. Niestety musze ja aplikowac w południe bo rano i wieczorem biore luteine i niestety gleboko nie moge ja wlozyc bo czuje ten krazek i boje sie tam cos ruszac....