Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2324 Wątki)

Burza hormonów i nastroje

Data utworzenia : 2016-02-22 11:50 | Ostatni komentarz 2016-02-23 20:55

aguuunia85

1638 Odsłony
10 Komentarze

Ja od paru dni przechodzę kryzys nad samą sobą. Popadam w depresję, nie chce mi się z nikim gadać, czuję się odrzucona i nie chciana. Dziś od rana chce mi się po prostu płakać, nie mam siły już do samej siebie. Nie potrafię się wziąść w garść i wszystko i wszyscy dookoła mnie wkurzają. Co mi radzicie?

2016-02-23 20:55

Dziś miałam mieć po lekarzu, wizyty w sklepach, kupić coś dla siebie, jednak moja pani gin, jeszcze bardziej mnie przygnębila i pojechałam prosto do domu, w płaczu.

2016-02-23 20:49

Zły nastrój w ciąży... Hmmm skąd ja to znam. Sama wiele razy przez to przechodziłam, a swoje frustracje wyładowywałam na najbliższej rodzinie, a głównie na mężu. A on biedny to musiał znosić... Pogoda ma tu na pewno dużo do powiedzenia, bo mnie w tym momencie strasznie przytłacza, że aż chce mi się wyć, a co dopiero będąc w ciąży... Na poprawę nastroju najlepsze coś co nas uszczęśliwia, nie wiem, muzyka, basen, spa, kosmetyczka, zakupy, cokolwiek :)

2016-02-23 16:32

http://lovi.pl/pl/forum/1/6207 zapraszam dziewczyny tutaj :-( poradźcie coś

2016-02-23 15:19

A może na zły nastrój najlepszy będzie dzień tylko dla siebie takie domowe spa. Córką niech zajmie się Twój mąż a Ty zadbaj o siebie może to poprawi Ci nastrój. Oby do wiosny bo wtedy słonko zacznie świecić i będą się wytwarzać endorfiny szczęścia i humor będzie lepszy.

2016-02-23 15:03

aguuunia85 myślę, zę pogoda też sie do czego przyczynia, byle by Ci przeszło do narodzin. Agunia ja bym Ci radziła spotkanie, nie tyle z rodziną, bo rodzina to rodzina, ale spotkanie z jakąś przyjaciółką, może koleżanką z dawnych lat :-) jak nie masz możliwości spotkania to może rozmowa na skype :-) albo po prostu przez telefon :-) Ja ostatnio zadzwoniłam do koleżanki z liceum z którą nie rozmawiałam z 10 lat i stwierdziła, ze zadzwonie a co :-)))))) Niektórzy nie dzwonią do starych znajomych bo każdy uważa,ze to tamta druga osoba powinna się odezwać, ona się nie odzywa tyle czasu to po co ja będę się odzywała i robi się błędne koło i na koniec nikt do nikogo się nie odzywa :-) Ja jestem inna i mam inne podejście i czasami potrafię tak po prostu zadzwonić do osoby z którą daaaawno nie gadała i słuchajcie zadzwoniłam jakiś czas temu do tej mojej koleżanki i się okazało, ze ona w ciąży i że w lutym rodzi :-)))) urodziła jkiś tydzień temu i już miałyśmy temat :-))) Agunia spróbuj tak :-))))

2016-02-23 08:17

Ja tez mam nadzeje ze to chwilowe.Juz odliczam tygodnie do konca i coraz bardzej mi sie dluzy...moze by nam sie troszke poprawilo jak by juz wiosna przyszla...

2016-02-23 00:11

Bealia oczywiście, że tak mam. Szczerze zauważam u siebie obniżanie się poziomu IQ, zanik pamięci, brak koncentracji ... Mam nadzieję, że to chwilowe i to przez poziom hormonów w ciąży, bo chyba faktycznie nie głupieje :(

2016-02-22 23:00

Mi na wszystko chce się płakać, ale nie martw się, pomyśl, ze niedługo będziesz miała maluszka przy sobie i będziesz najszczesliwszą mamusia na świecie:* Może jakieś zakupy albo spotkanie z koleżanką dodadza ci otuchy?