Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2331 Wątki)

Książka " W oczekiwaniu na dziecko"

Data utworzenia : 2015-04-19 22:20 | Ostatni komentarz 2016-11-04 09:42

Agnieszka-19877

3204 Odsłony
18 Komentarze

Witajcie !!!! Ciąża to wspaniały czas w naszym życiu , niekiedy jednak budzi niepokój i wątpliwości, dlatego Chciałam Wam polecić fajny poradnik -" W oczekiwaniu na dziecko" . Sama często do niego zaglądam , szukając odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczące min. objawów , rozwoju dzieciaczka itp. W najbliższym czasie planuję też kupić kolejną część- " pierwszy rok życia dziecka" Polecam wszystkim tą serię- fajnie napisana, wiele tematów i problemów omówionych

2015-04-20 14:13

Ja te książkę mam w wersji pdf a pierwszy rok dziecka i drugi rok dziecka mam a wersji książkowej fajne bo można dużo się dowiedzieć ja książki dostałam od sąsiadki

2015-04-20 08:53

Agnieszko ja mam Pierwszy rok z życia dziecka -wydanie z 1998 r, ale muszę Ci przyznać rację że ta książka jest bardzo pomocna. Nie znam pierwszego poradnika- W oczekiwaniu na dziecko ale jeżeli jest tak samo dobry jak kontynuacja to warto je mieć. Ja podczas ciąży dużo czytałam na temat rozwoju, wychowania, pielęgnacji dziecka i taka wiedza bardzo się przydaje a teraz sięgam po tą książkę ilekroć mam jakiś problem lub chcę rozszerzyć swoją wiedzę.