Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Milk Bands- czy ktoś posiada ową bransoletkę ?

Data utworzenia : 2015-01-12 12:44 | Ostatni komentarz 2015-08-14 12:47

E.Bugalska

5024 Odsłony
18 Komentarze

Pewna amerykańska mama w 2005 roku wpadła na niesamowity pomysł zaprojektowania niezwykle prostego produktu, który w założeniu miał uprościć życie wszystkim karmiącym mamom. Jej wynalazek: specjalne, kolorowe bransoletki Milk Bands, wykonane z silikonu w imponującym tempie zyskały uznanie kobiet na całym świecie. Czym jest ta owiana zasłużoną sławą bransoletka? Milk Bands bransoletka pielęgnacyjna to innowacyjne, a jednocześnie szalenie proste rozwiązanie dla karmiących matek, którym szczególnie zależy, by dokładnie monitorować czas karmienia niemowlęcia bez męczącego prowadzenia notatek, zapisków czy kalendarzyka karmienia. Bransoletki pielęgnacyjne zaprojektowano tak, by zmieścić w nich wszystkie całkowicie niezbędne dane dla mamy karmiącej i to na jednym nadgarstku. Proszę o wypowiedzi, czy przydała się Wam ta bransoletka :) czy okazała się zbędną...

2015-01-12 12:54

UU fajna sprawa. Ja na początku używałam aplikacji w telefonie, ale było to trochę uciążliwe. Chciałam po prostu skontrolować dokładnie co ile dziecko je i ile czasu mu to zajmuje.

2015-01-12 12:46

Nie słyszałam o takim wynalazku :) Ale pewnie dlatego, że nie karmię jeszcze:) Chętnie pośledzę wątek ;)