Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2321 Wątki)

polip doczesnowy

Data utworzenia : 2014-05-16 12:31 | Ostatni komentarz 2014-05-16 12:58

Magdalena 1977

4101 Odsłony
1 Komentarze

Przekopałam forum i nie znalazłam nic na temat polipa doczesnowego Mnie on dopadł niestety i muszę powiedzieć że fajnie nie jest. Od początku ciąży mam krwawienia prawie codziennie, czasem zdarzy się dzień lub dwa przerwy… Jest to bardzo stresujące. Już kilka razy ogłosiłam alarm w mieszkaniu i chciałam jechać do szpitala ale jakoś przechodziło i po kontroli okazywało się że to krwawił polip. Czy miałyście może taki problem, jak długo trwał (mi niestety lekarz mówi że mogę tak krwawić do końca ale wole nawet tak nie myśleć)

2014-05-16 12:58

ja w ciąży miałam polip szyjki macicy - nie wiem, czy to to samo, co Ty masz. plamiłam i przy każdym plamieniu jeździłam na IP (no ale nie zdarzało się to u mnie codziennie...), bo bardzo się stresowałam, mimo że lekarka uspokajała, że przy polipie tak może być. no ale jednak stres był silniejszy i jeździłam sprawdzać, czy wszystko ok... polip był mały i nie rósł z upływem czasu na szczęście. innych problemów z nim nie było i musiał po porodzie się wchłonąć/zniknąć, po na pierwszym badaniu po połogu już go nie było. nie było też żadnych problemów przy porodzie. powodzenia!