Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2321 Wątki)

Kiedy urodzisz ? :)

Data utworzenia : 2014-01-31 10:56 | Ostatni komentarz 2014-05-18 22:29

Lusi636

3499 Odsłony
9 Komentarze

Pytanie skierowane do mam z ciążą przenoszoną. Moje maleństwo póki co nie spieszy się na świat, ciąża przenoszona 6 dni ... Od terminu ciągle kierowane są do mnie telefony, smsy, wiadomości typu: urodziłaś już ?, zostałaś mamą? jesteś na porodówce? itp. Szczerze przyznam, że choć jestem osobą spokojną doprowadza mnie to do jasnej gorączki ... Mój lekarz doradził, by powiedzieć, że jak urodzę to dam znać, ale nie każdy to rozumie i albo pytania się powtarzają nadal, albo jest obraza majestatu... Mam dość, u Was też tak było ? :)

2014-01-31 11:09

U mnie mimo tego że miałam planowana cesarkę również było podobnie, i ja po prostu wyłączyłam telefon w dniu zabiegu i dla nikogo mnie nie było. Dopiero około godz 16 jak już trochę doszłam do siebie wysłałam sms.a do najbliższych z wiadomością. Choć wiem że mój mężuś tez miał gorącą linie ale jakoś sobie z tym poradził. Wiem że takie zachowania mogą być męczące ale spróbujmy ich zrozumieć że oni też się niepokoją i niecierpliwią , choć czasem mogliby się powstrzymać.