Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2330 Wątki)

Sprawdzony lekarz

Data utworzenia : 2013-08-04 15:09 | Ostatni komentarz 2016-10-07 15:28

SamantKa

10925 Odsłony
36 Komentarze

Podczas ciąży wielokrotnie zmieniałam lekarzy ze względu na to jakie podejście mieli do mnie i dbałość o utrzymanie ciąży oraz to, że się przeprowadzałam. Gdy już zmieniałam lekarza, znalezienie innego nie było już takie proste - np. sama w nowym mieście nie wiedziałam gdzie szukać.. Dlatego też zakładam ten wątek, aby móc polecić kilku sprawdzonych i dobrych lekarzy z różnych stron Polski oraz zaproponować Wam ułatwienie wyboru czy zmiany lekarz innym przyszłym mamom Śmiało mogę polecić: Gdańsk, przychodnia "Jaskółka" - lek. med. Sylwia Gulkowska - lekarz konkretny, miły, w moim przypadku odpowiednio dobrała leczenie i dobrze zdiagnozowała. Lekarce nie przeszkadzała obecność mojego partnera podczas badań i usg dzidziusia. Poznań, przychodnia "Grunwald" - dr. med. Michał Dydowicz - lekarz również miły, bardzo konkretny, wszystko wytłumaczył, pokazał, cierpliwie odpowiadał na pytania. Również doktorowi nie przeszkadzała obecność partnera podczas badań i usg dzidziusia, w dodatku pokazywał cierpliwie partnerowi "co i gdzie"; ) Starogard Gdański, przyszpitalna przychodnia "Kociewskie Centrum Zdrowia"- lek. med. Zbigniew Tukalski - lekarz bardzo konkretny, miły, cierpliwy.

2013-08-05 08:58

Bytom, Katowice, Zabrze-z tych okolic dr Piotr Bodzek. W naszym przypadku jedyny lekarz.

2013-08-05 06:32

Faktycznie bardzo dobry temat, który przyda się osobom, które poszukują dobrych lekarzy oraz są w trakcie zmiany. OLSZTYN woj Warmińsko - Mazurskie Ja chodziłam do prywatnej kliniki LUX MED ( ponieważ miałam podstawowy pakiet wykupiony przez zakład pracy, mi pobierali tylko 2 zł/ miesięcznie z wynagrodzenia). Lekarz, który prowadził moją ciąże to dr DARIUSZ BAJAT, naprawdę świetny lekarz, który również pracował w szpitalu w którym rodziłam. Na zadawane przeze mnie pytania odpowiadał jasno i rzeczowo, a także dbał o to, aby cała ciąża przebiegła bez komplikacji. Z odbieraniem przez niego telefonów, też nie było problemu, jeżeli była taka potrzeba to mogłam dzwonić. Zlecił mi wybranie się do endokrynologa ponieważ w ciąży miałam niewielki problem z tarczycą, ale to był problem tymczasowy. Lekarz ten również przyjmuje na NFZ w Olsztynie w Przychodni na ulicy Ratuszowej. Jeżeli miałabym polecić, to właśnie tego lekarza.

2013-08-04 19:50

http://www.prolifemc.pl/ prywatny gabinet przyjmują tam świetni specjaliści ja chodziłam do dr. Rafała Zduna który przyjmuje również w zielonce przy ul. Kolejowej

2013-08-04 15:24

Bardzo fajny temat! Ja korzystałam z opieki ginekologów z poradni przy Szpitalu im M.Pirogowa na ulicy Wileńskiej w Łodzi ( dawny Madurowicz ) i mogę z czystym sumieniem polecić dr n. med. Jolantę Kuzmecką. Pani dr Barbara Kocięba -Gała też jest b. dobrym lekarzem. Ogólnie polecam poradnię ponieważ i usg i gabinet zabiegowy są na miejscu. Nie trzeba nigdzie dodatkowo jeździć żeby zrobić badania. Dla mnie miało znaczenie to, że jest to poradnia przyszpitalna więc w razie czego szybko trafi się na oddział no i wszystko na NFZ oczywiście.