Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Jesteśmy najbardziej aktywną grupą na FORUM :)

Data utworzenia : 2013-07-15 22:21 | Ostatni komentarz 2015-02-28 18:57

położna kinga

2850 Odsłony
8 Komentarze

Grupa "Ciąża i poród" to 185 postów :) Zróbmy wspólnie 200! Wydaje mi się, że każda kobieta ciężarna szuka wielu informacji, a forum LOVI to świetne miejsce, wsparcie kobiet w podobnej sytuacji :)

2015-02-28 18:57

lipka166 ja tez dowiedzialam sie o forum LOVI dopiero po ciazy...ale lepiej pozno niz wcale...teraz tak mnie wciagnelo, ze moglabym tu siedziec non stop...tyle ciekawych rzeczy mozna sie tu dowiedziec i tyle mozna samemu dodac od siebie zeby mogli dowiedziec sie inni..:)

2014-01-13 19:24

No forum jest konkretne ;) Nie ma sytuacji ,że ludzie wypisują głupoty czy też krytykują. Jest naprawdę pomocne ...a wiadomo każda zawsze coś wie i może się podzielić doświadczeniem a przy tym uspokoić resztę ;) Wielki plus dla lovi i użytkowniczek forum...bo jest to chyba jedyne forum ,któremu można ufać ;)

2014-01-13 13:40

Dodam od siebie, ze to forum a wlasciwie dzoewczyny z forum, zupelnie mi nieznane pomogly mi przetrwac wiele trudnych chwil... Czasami jest tak,ze nie ma sie komu wygadac albo lepiej nie robic tego osobom znajomym a tutaj nikt nie krytykuje, mowia prawde i pocieszaja jak tylko moga... Dziekuje redakcji za to forum

2014-01-13 12:32

Bardzo fajne i przedewszsytkim pomocne forum, mozna sie dowiedziec wielu rzeczy o których wczesniej nie miało sie pojecia.

2013-11-30 23:16

No i mamy kolejne 99 postów ;) Ciągle spotykam w tym fantastycznym miejscu przyszłe mamy obawiające się porodu, wspólnie oczekujemy..... później mamy te wypowiadają się już jako mamy ekspertki - dzielą się ze swoimi przeżyciami, obawami, obserwacjami :) Budujemy swego rodzaju grupę :) Wszystko to dzięki LOVI !!!

2013-08-16 21:56

Ja jestem "w miarę" nowa i bardzo mi się tu podoba. Posty są rzeczowe i pomocne. Pozdrawiam wszystkich cieplutko

2013-08-15 21:25

a mnie to się wydaje, że to forum od stycznia czy grudnia dopiero funkcjonuje. bo pierwsze nagrody jakie są to za styczeń bodajże :)

2013-07-17 22:01

Tak to świetne miejsce, żałuje, że jak byłam w ciązy to o nim nie wiedziałam :(, ale teraz nadrabiam stracony czas kiedy moja córcia sobie smacznie śpi.