Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Ciąża i poród (2322 Wątki)

Najlepsze aplikacje ciążowe

Data utworzenia : 2017-12-14 20:27 | Ostatni komentarz 2024-02-12 11:22

gosia88

1754 Odsłony
58 Komentarze

Drogie Przyszłe Mamy! Czy korzystacie z aplikacji ciążowych?Jeśli tak, to jak je oceniacie? Która przypadła Wam do gustu najbardziej? Ja zainstalowałam aplikację "Moja ciąża"- wersja w języku polskim. Zawiera praktyczne porady oraz zdjęcia pokazujące rozwój dziecka w łonie matki. Aplikacja zawiera także inne przydatne narzędzia: terminarz wizyt lekarskich, kalkulator wagi, kalkulator tygodni ciąży. Bardzo podoba mi się szata graficzna tej aplikacji. Dzięki aplikacji zawsze jestem na bieżąco. Druga aplikacją, którą bardzo lubię jest "Pregnancy"- wersja po angielsku. Aplikacja dokładnie liczy każdy dzień ciąży oraz ile dni zostało do porodu. W żartobliwy sposób obrazuje masę dziecka porównując ją do owoców lub warzyw.

2024-02-12 11:22

darmowa wersja mi wystarczyla :) nie czulam potrzeby kupna premium pakietu

2024-02-11 19:22

Też nie płaciłam za wersję premium aplikacji. Darmowe wersje były wystarczające. Preglife faktycznie fajna aplikacja i została ze mną po porodzie, chociaż już nie wchodzę do niej tak często jak w czasie ciąży. Nie wiedziałam nawet, że można tam robić wykresy wagi dziecka. Od tego mam osobną aplikację.

2024-02-11 18:53

Ja nigdy nie wykupywalam programów premium może jakbym więcej z nich korzystała więcej funkcji byłoby mi potrzebnych;) no i reklam by nie było to wówczas bym się nad tym bardziej zastanowiła;)  ale obecnie jest tyle aplikacji z e można sobie dobrać coś pod siebie gdzie jest wsyztsko czego szukamy w jednym miejscu;)

2024-02-11 09:04

Och o Preglife zapomniałam! Zbawienna app, według wyliczeń tam się wszystko mi zgadza z usg

2024-02-11 08:44

U mnie darmowe wersje wystarczyły w 100 % miały wszystko czego potrzebowała na tamten moment. A reklamy, które włączały się na całą stronę po prostu odkładałam telefon na czas reklamy a reszta wyłączyłam x i tyle. 

2024-02-10 22:27

Czasem wykupienie aplikacji daje tylko pozbycie się reklam. Ja w obu ciążach byłam wierna preglife i w zasadzie przydaje się do 2rż. Tam też można robić wykres wagi i wzrostu dziecka , mierzyć skurcze. Sa filmiki z etapami rozwoju dziecka . Dla mnie duzo duzo fajnych treści i porad.

2024-02-10 22:03

Ja też nic nie wykupowalam. Zawsze wystarczaja mi darmowe wersję. A jak coś nie tak to szukam po prostu jakiejś innej alternatywy.

2024-02-10 21:20

Justys021 ja także. Wiele jest darmowych. Z tego dobrodziejstwa korzystam