Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pielęgnacja (278 Wątki)

Higiena narządów płciowych u chłopców.

Data utworzenia : 2013-02-02 18:25 | Ostatni komentarz 2019-07-18 22:13

mamuśka

26022 Odsłony
183 Komentarze

Wiem, że istnieje już podobnie brzmiący tytuł wątku, ja jednak myślę o konkretnych zaleceniach jakie otrzymałyście jeśli chodzi o higienę siusiaków waszych maluchów. Czy zalecono wam odciąganie napletka, czy wręcz zabroniono?

2019-07-18 22:13

Ja też mam taką nadzieję, że chociaż z jednym nad się uda... Bo teraz walczymy ze złymi wynikami krwi i nie potrzeba nam kolejnych problemów ech. Na pewno dam znać, co i jak :)

2019-07-17 22:01

Magicznypazur daj znać jak coś będziesz wiedzieć ciekawa jestem jak to u was wyjdzie czy się obejdzie bez.  Ja od tego ciągłego naciągania ostatnio zostałam obsikana :D 

2019-07-14 13:58

MAGICZNYPAZUR mam nadzieję że obędzie się bez zabiegu. Gdyby lekarza od początku kazali ściągać nie byłoby problemu. 

2019-07-14 11:55

Paulina dałaś mi nadzieję, że obejdzie się bez zabiegu :) Zobaczymy, co nam chirurg powie na wizycie, ale z pewnością mu wspomnę o tej maści :)

Patka całe szczęście, że skórka schodzi, unikniesz przynajmniej problemu i niepotrzebnego stresu. :)

2019-07-12 23:06

A to u nas póki co nie ma tragedia i raz dziennie czasem dwa razy mu naciagam na szczęście wszystko sprawnie wychodzi , wcześniej mial nawet taka trąbkę ale zmniejszyła się. Zobaczymy czy jak będzie większy to sobie pozwoli . Teraz czasem jak mu tam grzebie to się śmieję :D

2019-07-12 21:39

Ona nawet nie mogła mu naciągnąć bo się nie dało. Tylko smarowala. Pamiętam że pod kościołem z nią rozmawiałam w niedziele a w kolejną niedzielę mówiła że już lepiej i coś zaczyna schodzic. Byli u lekarza po miesiącu i obyło się bez zabiegu. 

2019-07-11 23:01

Paula i naciągała później smarowała ?? No ja mojemu codziennie naciągam . Już na oko widzę że jest lepiej ale przy okazji jak będę na bilansie z młodym to wspomnę o tej maści . Nie ukrywam że wolę dopilnować tego niż później jeździć po chirurgach ale póki mi daje to jest ok ,a później może być ciężko jak zacznie coś tam ogarniać 

2019-07-08 17:43

Flucinar n. 2x dziennie przez miesiąc