Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Pielęgnacja (278 Wątki)

Kosmetyki linomag

Data utworzenia : 2018-10-22 15:29 | Ostatni komentarz 2021-02-15 08:24

Wiola123

2425 Odsłony
9 Komentarze

Mam roczna córkę od małego była mata w emulium a terazysle nad zmianą kosmetyków na linomag do mycia bo kremu ochronnego używam od początku i pupa jest bardzo ładna. Czy ktoś używa tej marki i mógłby się wypowiedzieć o niej

2021-02-15 08:24

My również używamy tego do pupy i jesteśmy bardzo zadowoleni a jak reszta kosmetyków z tej serii to nie wiem ale również jestem ciekawa 

2018-11-08 20:46

My stowalismy linomag maść do pupci, jakieś dwa miesiące od urodzenia nic się z pośladkami nie działo, więc odstawiliamy i nic nie używamy już :)

Konto usunięte

2018-10-30 11:21

Używałyśmy kilka dni, ale córka miała jakby suchszą skórę - nie jestem pewna czy to po tym kosmetyku czy to zbieg okoliczności. Do teraz używamy emolium. Warto przetestować dany kosmetyk kilka dni na dziecku aby zaobserwować ewentualne zmiany na skórze. Nie mieszaj serii z kosmetykami bo inaczej nie będziesz potrafiła powiedzieć, który kosmetyk zaszkodził dziecku

2018-10-30 00:34

Ja swoją malutką obecnie kąpie w kosmetykach Nivea Baby ale jeśli chodzi o serie kosmetyków Linomag to używam kremu różowego do pupy i zasypki i jestem bardzo zadowlona. Pupa jest ładna i nie ma żadnych zaczerwień

2018-10-24 17:35

do kąpieli akurat nie używam chociaż mam w zapasach na wszelki wypadek..., ale na odparzenia od czasu do czasu stosuje linomag właśnie i działa bardzo dobrze :)

2018-10-23 01:06

Ja córcię kąpię na zmianę Oilatum/Mustela. Linomag maść stosuję do pupci. Na Małą działa rewelacyjnie - żadnych odparzeń czy podrażnień.

Konto usunięte

2018-10-23 00:18

Ja myłam Córę Linomagiem, mialam tez kremy, ale potem odstawilam z powodow problemow skornych. Teraz myjemy tylko mydełkiem nivea, a balsamuje Cetaphilem z masłem shea (ma dobey skład) do mycia włoskow szampon z Hipp (tez przyjazny skład). U nas sprawdil sie z Linomaga fajnie krem z filtrem na słonce.

Konto usunięte

2018-10-22 16:25

Wiola Ja również szukałam opinii o różnych kosmetykach i wiem, że jednak każde dziecko reaguje zupełnie inaczej. Podobnie jest z pampersami, które jedno dziecko uczulają a inne nie. Dlatego też najlepiej poprosić koleżankę o możliwość przetestowania, albo tak jak koleżanki w innym poście mówiły o darmowych próbkach. Można napisać do producenta prośbę o próbki kosmetyków, które można będzie przetestować na wrażliwej skórze dziecka.