Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Małe dziecko (467 Wątki)

Strach przed podrzucaniem do góry czy lęk wysokości

Data utworzenia : 2017-03-02 19:04 | Ostatni komentarz 2017-03-16 23:30

gabilabi

3411 Odsłony
55 Komentarze

Mój dwulatek strasznie panikuje kiedy mąż w trakcie zabawy podrzuca go do góry. Zaczyna wówczas piszczeć i płakać i strasznie mocno trzyma się ramion męża. Moja córcia uwielbia tą zabawę a synuś już nie i zastanawiam się czy może ma lęk wysokości. A czy wasze pociechy lubią zabawę w podrzucanie?

2017-03-16 23:30

Oj ja myślałam ze go wtedy zabiję, zero myślenia a on taki pewny siebie był bo poprzedniego dnia był jeszcze mróz... Ewelina to niezła łobuziara z córki, ja bym takiej nie mogła upilnować jak wszędzie jej pełno:)

2017-03-16 11:36

Moona oczywiscie ze komemtowalam to az do wieczora hahahahah :D

2017-03-15 20:56

Dobrze, że moja Hania nie ma takich pomysłów. I oby nie miała.

2017-03-15 20:51

Natka nie dziwię się, że tak krzyczałas na męża, chyba bym na zawał zeszła jakby mój tak zrobił i tak samo tak jak Twój Silver, mają pomysły chłopaki:) Ewelina Twoja Hania to niezła kombinatorka, widzę, że nie możesz się z nią nudzić;)

2017-03-15 20:40

Silver ja tez umarlabym ze strachu gdyby maz wszedl wozkiem na lod. W zyciu bym na to nie pozwolila, ja boje sie duzej powierzchni wody, raz plywalam w kole i nie czulam dna to mialam atak paniki, nie potrafię pływać i panikuje nawet jak maz odplywa za daleko w jeziorze. Maskra. Co do mojej corki to owszem lubi wysokosci, ostatnio chciala wejsc z lozka na parapet, stala za blisko krawedzi, noga sie posliznela i bylo bam na ziemię, a ile przy tym placzu...myslalam ze ja to zniecheci ale wieczorem robila to samo. U moich rodziców musi byc zamnkieta sypialnia bo biega po ich lozku i skacze z niego. Dzis usłyszałam jak wola z pokoju "mama", wchodze a ona stoi na szafce nad ktora wisi tv:/ nie bylo mnie w pokoju kilka sekund. Co prawda szafka jest niska, no ale... Jeszcze lobuziara mnie zawolala chyba żeby się pochwalic jaka jest cwana;)

2017-03-15 17:04

Ewelina ta Twoja Hania niezła artystka :) Lubi wspinaczki, musisz na nią uważać. Natka oj nie dziwię Ci się, że wydarłaś się na męża zrobiła bym to samo i jeszcze to komentowała przez całą drogę do domu. Silver, o jej na Twoim miejscu umarłabym ze strachu.

2017-03-15 14:37

Silver to ten Twoj maz to tez niezly agent :D po 1 na lod z wozkiem...a po 2 przy plusowej temp ?:D chyba bym swojego zabila gdyby na cos takiego wpadl :D

2017-03-15 13:09

Wiesz co dziecko to inaczej .... inne ma preferencje i przekonania. Moim zdaniem, może po prostu Twój synek po prostu tego nie lubi? Może nie czuje się pewnie w takiej zabawie .... nie czuje się bezpiecznie. Nie musi to od razu świadczyć o lęku wysokości, tylko np. o spokojniejszym temperamencie i preferowaniu spokojniejszych zabaw :)