Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Noworodek i niemowlę (1138 Wątki)

Pierwsza spacerówka

Data utworzenia : 2019-03-02 18:35 | Ostatni komentarz 2023-04-20 17:03

justkejt

2521 Odsłony
58 Komentarze

Mała zaczęła 6 miesiąc, więc powoli zaczynam się rozglądać za spacerówką. Ale tego jest tyle, że człowiek już się gubi. zależy mi głównie żeby składała się do małych rozmiarów, nie była za ciążka, koszt do 1000 i żeby była to spacerówka już do końca jeżdżenia w wózku. W sumie nie wiem czy lepsza jest z rozkładanym oparciem i podnóżkiem, czy ta ala kołyska. Pomóżcie :)

2019-05-04 20:14

Mój synek będzie miał teraz 5 miesięcy ale spacerówkę już kupiłam bo była akurat na promocji . Mi zależało żeby spacerówka można było wjechać wszędzie z racji że duzo spacerujemy po lesie itd nie równe tereny . Też bardzo dużo wózków oglądałam ale najważniejsze dla mnie były pompowane koła , możliwość jazdy przód tył . Przewiewna buda z UV z dużym koszem i możliwością dokupienia gondoli . Także jak będę mieć w przyszłości jeszcze jedno dziecko to kupię tylko gondole za 350zl . Wózek to easy go optimo . Pamiętaj ważne jest żeby wózek pomieścił później też np 2 latka . Wydaje mi się że te wózki kubełkowe nie nadają się na większe dziecko a tak zawsze można dokupić wkładkę do wózka :)

Konto usunięte

2019-03-02 19:29

Ja wybrałam wózek xlander xpulse 2w1. Niestety co do samych spacerówek nie mogę nic polecić. Jednak warto zwrócić uwagę by materiał z jakiego jest wykonany miał filtry uv, które chronią dziecko przed promieniowaniem słonecznym. Drugą rzeczą jest wkładka do wózka, którą można wyjmować. Trzeba zwrócić uwagę na materiał, na którym siedzi pociecha. Nie może być śliski- a takich jest multum na rynku, ponieważ dziecko będzie wysuwać się do przodu i na boki podczas jazdy. Trzeba również sprawdzić czy w zestawie są osłony przeciwdeszczowe i siateczkowe. Czy można regulować podpórkę pod stópki.