Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Karmienie piersią (1178 Wątki)

Karmienie piersią w centrum handlowym .

Data utworzenia : 2016-10-03 10:20 | Ostatni komentarz 2016-11-05 23:02

Dominika.Kaluzna

3312 Odsłony
33 Komentarze

Jestem mama i tak karmie piersią. Nie raz miałam taką sytuację , że podczas zakupów synek był głodny. No cóż trzeba przerwać zakupy i iść nakarmić głodomorka. Nie wiam jak Wy ale ja na myśl o karmieniu w pokoju " dla mamy z dzieckiem " mam ciarki na plecach. Ten pokuj sprzyjający mamie nie jest taki. Zero jakiegoś fotela a nawet krzesła abym mogła usiąść. Tylko co wc . Ani to higieniczne ani przyjazne. Już nie wspomnę o wygodzie. Niestety taki obraz mnie odrzuca. Ku mojemu zaskoczeniu ostatnio z centrum handlowym zastałam bardzo ładny pokoik. Oby było ich więcej. Podzielcie się ze mną o Waszych odwiedzinach w " pokoju dla mamy z dzieckiem " . Pozdrawiam. :)

2016-10-03 10:26

U nas w C4 jest super pokoik dla matki z dzieckiem, w Europie Centralnej w Gliwicach też . Sa w nich fotele, jest czysto, kolorowo, więc na te pokoje dla matek z dzieckiem narzekać nie można. Ale są i takie Centra Handlowe gdzie jest rzeczywiście obskurnie:(Myślę, zę powoli zmienia się to na lepsze i takich przyjaznych okoików będzie więcej ale pewnie jeszcze troszkę trzeba będzie poczekać, żeby wszędzie było przyjemnie