Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Kojec dla niemowlaka

Data utworzenia : 2016-11-09 19:12 | Ostatni komentarz 2016-12-13 15:03

dziubus2016

3974 Odsłony
85 Komentarze

Zastanawiam sie nad kupnem kojca dla synka . Czy to dobry pomysł jak sądzicie? Chcialabym z niego korzystac przez zime bo mam strasznie zimna podloge w salonie , a maluszek wszedzie bryka . tylko mam watpliwosc czy to dobry pomysl , jakby nie bylo maly bedzie w zamknieciu. kojec ma mieć dużo przestrzeni i jak juz to kolorowy. Co myslicie?

2016-11-09 21:22

Jeżeli stworzysz w tym kojcu azyl czyli dasz mu do zabawy mnóstwo zabawek które lubi będziesz do niego często zaglądać to myślę, ze nie będzie się czuł jak w klatce. Co prawda ograniczy mu to swobodę ruchów ale to raczej dla jego bezpieczeństwa i wygody bo na zimnej podłodze sama bym bawić się nie chciała a kocyk nie sprawdzi się z pewnością przy pełzającym dziecku.

2016-11-09 21:02

Synek ma prawie 8 miesiecy i pełza wszedzie , naprawdę mam strasznie zimna podloge , sa na niej panele i wynajmuje mieszkanie wiec nie bede kladla wykladziny po calosci wlascicielowi . Też mam mieszane uczucia .... chyba ze odgrodze tym kojcem pól pokoju , wtedy synek nie bedzie moze czuł sie jak w klatce....

2016-11-09 21:00

Mama_Arka_Martynki takie puzzle piankowe są nie zdrowe dla dziecka. Strasznie śmierdzą a po wywietrzeniu nadal stwarzają zagrożenie można przeczytać wiele negatywnych opinii o tych produktach :(

2016-11-09 20:58

Ja jestem jak najbardziej za zakupem kojca jeżeli tylko masz odpowiednio dużo miejsca w domu. Kojec wiążę się z tym że dziecko będzie miało bezpieczne miejsce do zabawy, jest zabezpieczone przed uderzeniem, zabawki są dostępne i w zasięgu raczek dziecka to taki mały plac zabaw dla niego. Najfajniejsze jest to, że kiedy dziecko znuży sie zabawą może zasnąć i nic mu się nie stanie. Kojec zawsze możesz wstawić tam gdzie będziesz mogła synka obserwować a gdy nie będzie potrzebny złożyć i problemu z zajętym miejscem nie ma.

2016-11-09 20:56

A ile synek ma? A nie lepiej mata z piątkowych puzzli? Mój syn od początku na macie bawił się, uczył się przekręcania na brzuszek i spowrotem, siadania itd. Ma teraz prawie dwa latka i dalej mata w pokoju kominkowym jest, a na niej zabawki i uczy się też, że po zabawie zabawki muszą być na macie Kojec to zamknięcie dziecka, ja jestem przeciwna