Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

ihippo

Data utworzenia : 2016-08-09 21:19 | Ostatni komentarz 2016-11-02 14:09

Bealia

1095 Odsłony
10 Komentarze

Jestem posiadaczka szumi miska i sprawdza sie super. Ale takiego cudenka jeszce nie widzialam. Przytulanka. Niania. Mozna puszczac muzyke bialy szum lub przeslac wiadomosc glosowa za pomoca aplikacji w telefonie. Zabawka na miare mobilnej mamy. Tu link do stronki http://www.ihippo.eu. A wy co sadzicie o takim hipku? Cena jest powalajaca...Hipek kosztuje wraz z aplikacja nie cale 500zl.

2016-08-10 11:27

Zgadzam się, z annawianna, że nic nie zastąpi bliskości mamy, przytulenia i czułego dotyku. Do tego ta cena...

2016-08-09 23:03

O ile podobają mi się szumiące misie i inne które odtwarzają dźwięk zbliżony do tego jaki maluszek słyszał w brzuchu mamy czy spokojną muzykę relaksacyjną która pomaga w usypianiu maluszka to do nowinek technicznych typu - nagrywanie czy przesyłanie nagrań np głosu mamy jestem negatywnie nastawiona. Wiem że są mamy które nawet po porodzie są bardzo aktywne zawodowo, często wyjeżdżają itd ale nie powinnyśmy się łudzić że nagranie czy jakieś cudowne aplikacje zastąpią dziecku bliskość mamy. Myślę że producenci będą prześcigać się w tworzeniu zabawek i akcesoriów które tylko pozornie mają maluchowi wynagradzać nieobecność mamy w domu ale moim zdaniem żaden nawet najwspanialszy gadżet nie zastąpi nigdy bliskości mamy.