Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Kupywanie pampersow na zapas będąc w ciąży

Data utworzenia : 2016-07-06 17:27 | Ostatni komentarz 2016-11-01 22:52

paskuda-mala

5098 Odsłony
46 Komentarze

Ostatnio juz sobie tak myslalam czy tak od 7 miesiąca ciazy nie zaczac sobie robić zapasów w papampersy jak i chusteczki nawilżone, bo jak wiadomo tego idzie najwięcej. Tylko teraz mam problem jakich rozmiarów kupic więcej 1 czy 2 czy wogole lepiej żebym sobie ten pomysł wybiła z głowy.... Jak to u was bylo??

2016-07-07 10:59

Jeżeli jest jakaś promocja możesz kupić pampersy przed porodem. Chociaż na 1 rzadko bywa. Nie kupuj za dużo, dzidziuś z reguły szybko przybiera na wadze i lepiej kupić mniej niż ma potem zostać.

2016-07-06 22:21

Ja przed porodem kupiłam 2 opakowania pampersów - 1 ale kiedy urodził się synek okazało się że jest taki malutki że muszę kupić -0 . Uważam że nie ma sensu kupować na zapas ponieważ teraz nie wiesz czy np dziecko będzie dobrze tolerować daną markę pieluch.

2016-07-06 22:17

Nie kupuj za dużo pieluszek jednorazowych, bo to nie ma sensu najmniejszego. Dziecko może CI wyrosnąć z danego rozmiaru bardzo szybko. Ja kupiłam rozmiar 1 i 2 z firmy Dada, później dostałam jeszcze 7 paczek rozmiaru dwa firmy Dada i 2 mega paki z Pampers. 4 paczki zostały, bo synek z nich wyrosł. Jedna paczka będzie okej, jeśli zakupisz, ale więcej nie ma sensu :)

2016-07-06 21:27

No to faktycznie nie ma co robić zapasów, zresztą kazdy jak przychodzi w odwiedziny to o tak pyta co potrzeba, zawsze mozna powiedzieć ze pampersy i jaki rozmiar :-D. Pamela. Mokra - dzięki tez tam zaraz zajrze ;-)

2016-07-06 19:57

Tutaj masz podobny watek ;) http://lovi.pl/pl/forum/9/353

2016-07-06 19:49

1 kupiłam tylko 2 paczki i przeszliśmy na 2, i miałam spory zapas 2 bo każdy przychodził w odwiedziny z pampersami i ostatnią paczkę zużywałam jak maluszek mial już je takie "na styk".Dlatego lepiej dużych zapasów nie rób kup może po 2 paczki a lepiej po prostu odłóż sobie pieniążki. teraz co chwilę są promocje na pampersy więc jak nie w jednym to w drugim skleie kupisz w promocyjnych cenach. Jeśli chodzi o chusteczki to możesz kupić ile chcesz, one nie mają rozmiarówki. Ja miałam około 15 paczek, różnych firm i teraz kupuje te które mi najbardziej spasowały; polecam pampes, dade,velvet zielone, nie polecam kindii, jak dla mnie za mało nawilżone:(