Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Ekologiczne drewniane gryzaki

Data utworzenia : 2016-01-03 22:08 | Ostatni komentarz 2016-11-06 00:11

Karolina-1994

2498 Odsłony
23 Komentarze

Witam! Czy kogoś dziecko mialo okazje używania ekologicznego gryzaka z drzewa klonowego? Còra ma prawie trzy msc, dostalismy w prezencie, wiec jeszcze troszke poczekamy aby go wyprobować.

2016-01-04 17:01

Nie używałam i nie kupię takich gryzakow. Córka nie interesowała się takimi zabawkami , więc szkoda było by mi tyle pieniędzy wydać na taki gryzak .

2016-01-04 13:37

Ekologiczne gryzaki jakoś do mnie nie przemawiają, a ich cena jest porażająca :-)

2016-01-04 13:33

U nas tak samo gryzaki sie nie sprawdzaly i raczej nie zdecyduje sie na taki zakup przy mlodszym synku

2016-01-04 12:21

Moi chłopcy nie lubili gryzaków, woleli gryźć swoją piąstkę lub plastikowa łyżeczkę :) Jestem podobnego zdania co Roxi133, gryzaki ekologiczne są dla mnie za drogie. Pewnie gdybym dostała to bym testowała, ale sama na pewno bym nie kupiła :)

2016-01-04 08:10

Szczerze mówuac, sama raczej bym nie kupila bo faktycznir sa drogie jak na gryzak. Wydaje mi sie, ze są z dobrego drewna i powiinien sie spisac. Juz zaniedlugo zdam relacje jak to było u nas :)

2016-01-03 23:27

Drogie i moim zdaniem nie są warte swojej ceny :) Choć może i prezentują się fajnie ale to kolejny gadżet wychwalany przez matki blogerki :) Jakbym dostała to bym używała ale tak bym nie kupiła,przetestujcie może wam podpasuje :) mój synek bardziej woli gryźć drewniane rzeczy niż gryzaki a mamy kilka rodzai. Ale można ich z powodzeniem stosować od 3 miesiąca gdy dziecko jest w stanie trzymac samodzielnie zabawki i kierowac je w stronę buzi :) annawianna wszystko zależy od jakości drewniane :) spodziewam się że za taką cenę nie może być ono byle jakie bo ponoć z tej firmy są dokładane wszelkie starania do bezpieczeństwa zabawki.

2016-01-03 22:52

Nie spotkałam się z drewnianymi gryzakami ale też nie szczególnie mój synek chciał gryźć gryzaki więc może dlatego nie oglądałam ich w sklepach. Natomiast jestem ciekawa czy drewno jest wystarczająco twarde aby dziecko które ma już ząbki nie wbijało ich w drewno. Pamiętam jak kiedyś mój synek bawił się u siostry drewnianą zabawką i pogryzł ją - odbił na niej swoje ząbki.