Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Ekologiczne drewniane gryzaki

Data utworzenia : 2016-01-03 22:08 | Ostatni komentarz 2016-11-06 00:11

Karolina-1994

2497 Odsłony
23 Komentarze

Witam! Czy kogoś dziecko mialo okazje używania ekologicznego gryzaka z drzewa klonowego? Còra ma prawie trzy msc, dostalismy w prezencie, wiec jeszcze troszke poczekamy aby go wyprobować.

2016-11-06 00:11

ja wolę silikonowe, bo dzieci czasem rzucają raczkami i nie wyobrazam sobie,ze uderzy sie w głowę drewienkiem

2016-11-04 17:00

tez się zastanawiałam nad zakupem ale też nie wiem czy to po prostu nie jest moda na eko i stąd taka popularność tych gryzaków,choć rozum podpowiada że pewnie działają jak każde inne,ale znając siebie pewnie się skuszę pomimo że wiem że cudów on nie zdziała i będzie rzucony w kat jak i cała reszta ;)

2016-11-01 23:21

U nas się nie sprawdził jak każdy inny.Moze i fajny design ale mój synek go nie tolerował Jedynie z gryzaków sprawdziła się Sophie i bądź co bądź też jest ekologiczna ;)

2016-10-13 15:01

Słyszałam dużo dobrego o takich gryzaczkach, mam cichą nadzieję, że komuś przyjdzie do głowy, żeby kupić taki w prezencie dla naszej córy :D

2016-10-07 17:58

Moja córka z gryzaczków toleruję tylko żyrafkę Sophie . Te ekologiczne drewniane gryzaczki nie przypadły jej do gustu tak samo jak i inne plastikowe .

2016-08-06 16:32

Mój synuś lubi drewniane gryzaki...kupiłam mu z LaMillou gryzak z drzewa klonowego :) i powiem szczerze, ze wydaje się być lepszy od tych plastikowych bo mam pewność, że jest z naturalnego tworzywa :) My jak najbardziej polecamy :)

2016-07-31 20:50

Podobaja mi sie takie gryzaki ale mam duzo gryzakow po starszej corce wiec je wyparzylam i sa ok corka prawie wcale ich nie urzywala a teraz tez kila dostalismy w prezecie wiec kolejny gryzaczek juz nam nie potrzebny. Ale mysle ze to dobry prezent dla kogos akorat nieflugo bede miala okazje odwiedzic niemowlaczka to moze zakupie taki gryzak na prezent

2016-07-31 19:29

K.Sepiolo mnie też na chodziło żeby kupić taki gryzak bo Lenka miała przeróżne i żaden jej nje pasował ale jak zobaczyłam cenę to stwierdziłam ze się obejdzie bez bo jakby miała walnąć to w kat jak pozostałe gryzaki to ja dziękuję :D chociaż mnie kusilo bo one wydają się fajniejsze i lepsze dla ząbków i dziąsełek pewnie jakbym u siebie w mieście znalazła to bym kupiła ale nigdzie ich nie było