Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Lusterko samochodowe do obserwacji dziecka

Data utworzenia : 2015-05-06 22:25 | Ostatni komentarz 2016-11-02 12:43

rikitikitam

6149 Odsłony
38 Komentarze

Drogie mamy. Zastanawiam się nad zakupem lusterka samochodowego do obserwacji dziecka. Myślę, że jest to przydatny wynalazek, zwłaszcza jak dużo się podróżuje z dzieckiem. Tylko czy ten sprzęt naprawdę się sprawdza? Korzystacie z takiego wynalazku? Jesteście zadowolone?

2016-11-02 12:43

Tak Kasia dlatego bardzo sie cieszę z tej wygranej:)

2016-11-01 23:04

My używamy bo nasz synek jeździ tyłem do tej pory. Jak kieruję to nie zawsze mam kontrolę nad tym co on porabia a do przodu nie mogę go wziąć więc jestem spokojna zerkając czy śpi,z jakiego powodu płacze. Jest to dla mnie wygodniejsze teraz już mam nawyk że zerkam w jego lusterko mimo,że jeździ spokojnie

2016-10-24 21:26

Silver lusterko przyda Ci się w momencie kiedy jeździsz z Maluchem sama na długie trasy, chociaż i na krótkie się przydaje. Ja jak jechałam z Synkiem sama 10km i on siedział cicho i się nie odzywał stawałam na poboczu żeby sprawdzić co się dzieje. Dlatego te lusterko bardzo się przydaje.

2016-10-24 13:45

Ja takie lusterko wygrałam w konkursie i myślę, że przyda się do jazdy we dwójkę jak pisały dziewczyny. Zawsze będziemy miały na oku nasze szkraby.

2016-10-23 19:28

My dostaliśmy takie lusterko w ramach przeprosin za długie oczekiwanie na zamówione meble. Na początku jeździlismy we troje ja, mąż i dziecko i sądziłam, że to gadżet mało przydatny i nie wysilili się z tymi przeprosinami ;) Ale jak synek starszy super się sprawdza, on widzi mnie, a ja widzę jego. Fajna sprawa. Polecam

2016-09-19 10:12

Tak to bardzo przydatna rzecz jak się samemu jeździ z dzieckiem. Też muszę zakupić. Pierwszy raz jak jechałam sama z synkiem do rodziców niecałe 10km to 4 razy się zatrzymywałam żeby sprawdzić czy wszystko jest ok mimo że nie płakał ani nic nie wskazywało że coś się się dzieje.

2016-07-27 20:29

Ja również często jeżdżę z małym sama i szczerze kiedy zaczyna kaszleć czy wydawać jakieś dźwięki to panikuję bo nie wiem co się dzieje...takie lusterko byłoby dobrym rozwiązaniem :) muszę pomyśleć nad jego zakupem :)

2016-07-23 12:24

Basia1984, ja też często sama w trasę z synkiem się wybieram, u mnie dystans 100km. I dobrze, że mam to dodatkowe lusterko w aucie. I synek przodem w kierunku jazdy, to widzę czy śpi, czy coś robi, ale jak nie śpi, to zwykle jednak się denerwuje, bo już by chciał być poza autem. Jestem ciekawa jak z 2 maluchów będzie. Ale na pewno to lusterko kupię, by malutką na poczatku widzieć.