Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Problem z zakładaniem szaliczka - chustka pod szyjkę

Data utworzenia : 2014-02-03 20:03 | Ostatni komentarz 2016-11-18 20:58

konto usunięte

6872 Odsłony
29 Komentarze

My mieliśmy straszny problem z ochrona szyi Jasia , szalik nie wchodził w grę bo go strasznie tarmosił więc wypatrzyłam w sklepie takie apaszki zapinane na napy lub rzep super chronią malucha przed zawianiem i fajnie wyglądają. A wy jak sobie radzicie z ochrona szyi maluszków.

2016-11-18 20:58

Taką chustkę jakiś czas temu kupiłam w biedronce, śliczna czerwona w myszkę miki i kosztowała mnie całe 5 zł, bo była jakaś wyprzedaż. Fajne są też takie kominy, siostra mi uszyła z delikatnej i miłej dzianinki.

2016-11-16 10:23

Oo dobrze, że piszesz o tym Donnavito. Regulowanego nie mam, a jest pewnie jeszcze wygodniejszy. Muszę przejechać się do Decathlonu.

2016-11-13 23:43

ja mam komin z decathlonu, nadaje się dla dzieci w róznym wieku, a nawet nastolatków, bo ma regulowana szerokośc, szalików nie lubię, chustek tez jakos nie bardzo, komin wyglada fajnie i dobrze grzeje

2016-11-13 20:14

My mamy komin ja do tej pory nie używany ale kupiony. Jak mierzyłam to może on nie przylega do szyjki tak jak szalik ale chroni i ogrzewa szyjkę a to jest najważniejsze. Golfy nie podobają mi się ale są gusty i gościki. :)

2016-11-12 21:19

Moja córka ma taki komin i ja sobie bardzo chwalę - przylega tyle ile trzeba, ważne że spełnia swoją rolę - ogrzewa szyjkę. Te golfy mnie się nie podobają, ale to wyłącznie kwestia gustu.

2016-11-12 20:22

Te golfy z przedłużeniem są bardzo fajne , fakt u dziewczynek psują fryzury , moja starsza córka długo nosiła te golfy , chyba do 4 klasy :) Szalików nie tolerowała jakoś zawsze jej przeszkadzały , teraz nosi szaliki . Małej zakładam na razie chustki pod szyję , a w szaliku byłoby jej niewygodnie .

2016-11-12 20:16

Komin troszkę mniej przylega od tego golfa z przedłużeniem, ale u nas to akurat plus. Córka ma odczucie duszenia się w golfie lub w szaliki. A komin zaakceptowała. No i troszkę mniej psuje jej fryzury przy zakładaniu i ściąganiu ;) ale to w przypadku chłopców nie ma znaczenia.

2016-11-12 16:13

annawianna komin teraz popularny, dużo wygodniejszy od każdego szalika nie trzeba tak owijać dziecka tylko zakładasz i jest. Nie jest tak, że nie przylegają dobrze do szyi, może przed jego zakupem najpierw wybierz się z dzieckiem do sklepu a sama zobaczysz czy to dobre rozwiązanie:)