Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

Koło Galt do nauki siedzenia

Data utworzenia : 2013-12-16 18:11 | Ostatni komentarz 2016-10-25 13:41

konto usunięte

11664 Odsłony
45 Komentarze

Ma któraś? My już mamy, dzisiaj dotarło. Rozala już nie interesuje się matą u ma nerwy jak za długo leży, ale sama za długo jeszcze nie usiedzi. Dlatego zdecydowałam sie na koło, bo w nim nie ma prawa zrobić sobie krzywdy. A wy co o tym myślicie?

2013-12-16 21:36

Nosia koło ma około metra średnicy, także nie aż tak wiele. W moim przypadku tyle samo zajmuje miejsca co mata :) Innym zastosowaniem może być użycie go w późniejszym czasie jako koła ratunkowego, bo pod tą piękną farmą jest dmuchane koło :) A koszty, czy duże, to już zależy od zasobności portfela. Ja wyhaczyłam na allegro za 100 zł z pałąkami i zawieszkami, samo koło można już za 50 zl używane kupić. A nówka kosztuje 45 funtów (nie wiem jaki teraz jest kurs funta).

2013-12-16 21:14

O jej jakie fajne. Duzo to miejsca zajmuje? A ma jeszcze to jakies inne zastosowanie? Czy tylko do nauki siedzenia bo wiadomo ze takie cos pewnie sporo kosztuje a dziecko tylko chwile tym sie zajmie...

2013-12-16 20:06

Samanta w Irl są te koła duuuużo łatwiej dostępne niż w Polsce, a ty akurat na sezon promocji jedziesz:)) mamunia na pewno zdam relację :) ja o kole dowiedziałam się od znajomej, która właśnie na wyspach rodziła i sama go używała. Dlatego postanowiłam spróbować :)

2013-12-16 20:05

Nie widzialm jeszcze czegoś takiego i z ciekawości obejrzałam filmik reklamujący produkt http://www.youtube.com/watch?v=bzgjzXeiDpU co do filmiku to to jedno dzieciątko jest stanowczo za małe na tą zabawkę...Dla siedzących dzieci wydaje się to fajne bo krzywdy sobie dzieciątko w tym nie zrobi, kolorystycznie na pewno przyciąga uwagę:)Silje po dłuższym użytkowaniu koniecznie zdaj nam relację:)

2013-12-16 19:20

Fajne to koło: )) Bardzo ciekawy pomysł i widzę, że się sprawdza: ))