Lista życzeń
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Kontynuuj zakupy

Zakupy (894 Wątki)

fisher price

Data utworzenia : 2013-10-15 17:49 | Ostatni komentarz 2016-11-22 23:27

nosia89

21983 Odsłony
282 Komentarze

Dziewczyny co myślicie o zabawkach z fisher price? Ostatnio zastanawiam się nad zakupem kapielowych bongosów. Może któraś z was mata zabawkę?

2016-11-22 23:27

ja tez myslę,z e drozsza znana marka lepiej dba o rodzaj plastiku i barwnikow, boję sie substancji rakotwórczych w tanich zabawkach, firmie FP ufam

2016-11-22 22:20

Zabawki z FP mogą przechodzić z pokolenia na pokolenie.... moja córka miała kilka takich zabawek teraz mój synek korzysta i sa nadal w jak najlepszym stanie, nic się z nimi nie stało. Najlepsze zabawki jakie mamy :)

2016-11-22 22:17

Zabawki z FP są najlepsze dla maluchów , są bardzo wytrzymałe niektóre mam które mają kilka lat i nic się z nimi nie stało , są sprawne . Jakość zabawek jest naprawdę super . Warto kupować zabawki z FP , bo nie zepsują się tak szybko jak inne troszkę tańsze .

2016-11-21 22:01

Lepiej wydać troszeczkę więcej ale mieć pewność jakości. Ja teraz już pomału zaczynam się rozglądać za zabawkami edukacyjnymi i pierwsza okazja to Mikołajki i też wszystkim mówię, że wolałabym jednak mniejszą zabawkę ale z FP.

2016-11-18 20:54

Uwielbiam zabawki Fisher Price jak dla mnie są bardzo dobre jakościowo i świetnie edukuja rozwój naszego dziecka jak dla mnie są bezpieczne zawsze staram się kupować zabawki właśnie tej firmy moim zdaniem lepiej dopłacić parę złotych więcej a mieć coś lepszego

2016-11-18 20:39

Ostatnio kupiliśmy stolik edukacyjny fisher price i córka dostała tablet też FB oraz laptop innej firmy. I jakościowo jest bez porównania. Warto czasami więcej zapłacić, choć uważam, że wystarczy dobrze poszukać w necie, czy jakiś promocji i mamy fajną zabawkę za nieduże pieniądze. U FB bardzo podobają mi się zabawki edukacyjne i poziomy edukacji.

2016-11-03 00:18

Solidna jest ta firma, zabawki wiele wytrzymuja i mozna je potem nawet sprzedac w stanie działającym, czego o innych firmach powiedziec sie nie da.

2016-11-02 18:28

Też czasem a jakość wolę więcej zapłacić. Parę razy dostał synek polskie i chińskie produkty... Aż strach było było to dać . Ostre krawędzie lub niedopracowane elementy. Obecnie bardz lubie fisher price i tiny love. Jakość super, tylko ta cena.